Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ποινή 42 ετών στον βιαστή της της φοιτήτριας στη Δάφνη!

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

18 Σεπτεμβρίου 2018 12:30
Ποινή 42 ετών στον βιαστή της της φοιτήτριας στη Δάφνη!

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο πρόσωπο του 53χρονου βιαστή της Δάφνης, καταδικάζοντας τον σε κάθειρξη 42 ετών.

Ο ίδιος ήταν απών από τη δίκη του, καθώς ζήτησε να μην μεταχθεί στο ακροατήριο.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του δικαστηρίου για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει το θύμα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε επίσης την ενοχή του κατηγορουμένου ανατρέποντας τον ισχυρισμό του ότι η 23χρονη φοιτήτρια συναίνεσε στις ασελγείς πράξεις, γιατί όπως είπε, αν είχε δώσει την συγκατάθεση της, δεν θα χρειαζόταν να την δέσει, να την φιμώσει και να την αναισθητοποιήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Το επίσημο trailer! Πότε κάνει πρεμιέρα; (video)

Μάλιστα χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πρόσωπο διεστραμμένο και σατανικό.

Κατά την διάρκεια της αγόρευσης της η εισαγγελική λειτουργός είπε όχι στο αίτημα του κατηγορουμένου για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως είπε, "το θύμα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share