Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κάποιος παρέσυρε στην λίμνη την Ειρήνη Λαγούδη»! Οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της που συγκλονίζουν!

Τι έδειξε η νέα αυτοψία;

17 Σεπτεμβρίου 2018 16:35
«Κάποιος παρέσυρε στην λίμνη την Ειρήνη Λαγούδη»! Οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της που συγκλονίζουν!

Σε νέα αυτοψία στην τελευταία διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη, προχώρησαν την Κυριακή οι ερευνητές που έχει ορίσει η οικογένεια για να διαλευκάνει τον θάνατό της.

Στη νέα αυτοψία οι ερευνητές ακολούθησαν βήμα βήμα τη διαδρομή της 44χρονης, ώστε να δώσουν μια λογική εξήγηση στις κινήσεις που έκανε πριν πεθάνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την δολοφονία της 38χρονης: Το μεγάλο λάθος του δολοφόνου!

«Για να φτάσουμε από την Κατοχή στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη, χρειαστήκαμε δύο ώρες. Τον καιρό μάλιστα που χάθηκε η γυναίκα έβρεχε, οι συνθήκες ήταν άσχημες, που σημαίνει ότι το μικρό αυτοκίνητό της αντιμετώπισε δυσκολίες για να φτάσει στη λίμνη. Ένας λογικός άνθρωπος φτάνει στο ασφαλές συμπέρασμα ότι για να κάνει κάποιος αυτή τη διαδρομή και να φτάσει μέχρι τη λίμνη θα πρέπει να υπήρχε κάποια πολύ μεγάλη ανάγκη ή της είπαν ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής.

Παράλληλα ο κύριο Ταουξής δήλωσε στο agrinionews.gr: «Καταλήγουμε πως κάποιο γνωστό πρόσωπο από τον περίγυρό της -δεν φωτογραφίζω κανέναν- την παρέσυρε στη λίμνη».

Η Ειρήνη σταμάτησε στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο χωριό Κεφαλόβρυσο και γέμισε ένα μπιτόνι με 20 λίτρα πετρέλαιο κίνησης. Το πρατήριο απέχει μόλις 20 λεπτά από το σπίτι της και οι ερευνητές της οικογένειάς της απορούν γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο πρατήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: 26χρονος βολεϊμπολίστας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του!

Η αυτοψία των ερευνητών κατέληξε στη λίμνη Τριχωνίδα, στην παραλία Μυρτιά, όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Εννέα μήνες μετά τον θάνατό της, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάποιος την περίμενε εκεί.

Οι ερευνητές της οικογένειας θα αναλύσουν τα στοιχεία από τη νέα αυτοψία και θα τα συγκρίνουν με τα όσα έχουν στη διάθεσή τους, τους τελευταίους εννέα μήνες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share