Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θάνατος σοκ στην παγκόσμιο showbiz: Νεκρή στα 40 της...

Σπαραγμός και οδύνη!

12 Σεπτεμβρίου 2018 10:08
Θάνατος σοκ στην παγκόσμιο showbiz: Νεκρή στα 40 της...

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών, η δημοφιλής μπλόγκερ και influencer από τoν Αγιο Δομίνικο, Kyrzayda Rodriguez, μετά από σκληρό αγώνα με τον καρκίνο του στομάχου και έχοντας συγκινήσει χιλιάδες οπαδούς.

Η 40χρονη fashion blogger διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου πριν από ένα χρόνο, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπάει, τη μόδα δηλαδή, και να εμπνέει τους 450 χιλιάδες followers της με τις στυλιστικές της επιλογές.

Ο θάνατός της προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην κόρη της και τους φίλους της που στάθηκαν στο πλευρό της μέχρι το τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάχη της πρωινής τηλεθέαση: Εκπομπή έκανε 3,5%! Ποια έφτασε στον...Θεό;

Η τελευταία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram ήταν μια συγκινητική αφιέρωση από τα αγαπημένα της πρόσωπα προς εκείνη.

«Ησουν ένας άνθρωπος που ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο ήσουν ένα πρότυπο, αλλά και μια καταπληκτική κόρη, μητέρα και φίλη» σημειώνεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οταν της έπεσαν τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, η Kyrzayda Rodriguez αποφάσισε να μην φορέσει περούκα. «Νο hair, dont care» (Δεν έχω μαλλιά και δεν με νοιάζει), είχε τονίσει η 40χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη! Όλη η αλήθεια για την υγεία του

«Αγαπήστε κάθε κομμάτι του εαυτού σας» ήταν το μήνυμά της.

Τον Αυγουστο η 40χρονη ανακοίνωσε στους followers της ότι θα σταματούσε τις χημειοθεραπείες. «Aποφάσισα να σταματήσω για να απολαύσω με ησυχία και ηρεμία το υπόλοιπο της ζωής μου» σημείωσε στο προφίλ της.

«Είμαι ευγνώμων για όλες τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν στη ζωή μου. Ο Θεός δεν κάνει λάθη. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει» συμπλήρωσε.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share