Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα τροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη 3,5 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Ραγδαίες εξελίξεις!

11 Σεπτεμβρίου 2018 09:37
Νέα τροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη 3,5 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Νέα τροπή παίρνει η διερεύνηση του θρίλερ του θανάτου του Ρεθυμνιώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλόνισε την Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2015.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει διαχωρισμός των κατηγοριών, δηλαδή των πλημμελημάτων από τα κακουργήματα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».

Τότε, η υπόθεση άρχισε σαν μια συνηθισμένη περίπτωση εξαφάνισης, για να ακολουθήσει ένα ντόμινο απίστευτων αποκαλύψεων για άγριο bullying από μια ομάδα επτά «σκληρών» Κρητικών συμφοιτητών του άτυχου 20χρονου, που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων εις βάρος του. Τριάμισι χρόνια μετά, κι ενώ έχει γίνει ήδη μία δίκη για παραβάσεις καθήκοντος, η υπόθεση επανέρχεται με νέες εξελίξεις, που αναμένεται να οδηγήσουν στον άμεσο προσδιορισμό της κύριας δίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχωρήσεις βόμβα από το Epsilon!

Οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στο εδώλιο θα καθίσει η παρέα των Κρητικών σπουδαστών, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή ο γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων Δημήτρης Μπούκας, ως δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Αυτή τη στιγμή, οι επτά νεαροί βρίσκονται αντιμέτωποι με τις βαρύτατες κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ’ εξακολούθηση και της άσκησης παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση, σημειώνει η εφημερίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Ανατροπή βόμβα! Μετά τον θάνατό της το κινητό της εξέπεμπε σήμα από...

Η δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας παραμένει ως σήμερα in rem, δηλαδή δεν έχει προσωποποιηθεί.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει με τον διαχωρισμό των κατηγοριών, κάτι που σημαίνει ότι οι νεαροί θα παραπεμφθούν στο αρμόδιο πλημμελειοδικείο και σύντομα θα οριστεί ημερομηνία της δίκης, την οποία τόσα χρόνια περιμένει με στωικότητα και αξιοπρέπεια η οικογένεια του θύματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share