Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σαουδική Αραβία: Αιγύπτιος θα δικαστεί επειδή πήρε πρωινό μαζί με μια...γυναίκα!

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου, στο οποίο έτρωγαν, θα κατηγορηθεί επίσης!

10 Σεπτεμβρίου 2018 12:24
Σαουδική Αραβία: Αιγύπτιος θα δικαστεί επειδή πήρε πρωινό μαζί με μια...γυναίκα!

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας έχουν συλλάβει έναν Αιγύπτιο εργασιακό μετανάστη, για «άσεμνη» συμπεριφορά αντίθετη με τη μουσουλμανική ηθική: ο άντρας έτυχε της προσοχής της αστυνομίας, επειδή, άκουσον άκουσον, είχε γεύμα σε ξενοδοχείο στη Τζέντα, μαζί με μια συνάδελφό του!

Σύμφωνα με τη σαουδαραβική δικαστική αρχή, ο "ύποπτος" εμφανίζεται σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ενώ "παίρνει πρωινό" με γυναίκα, η οποία έχει το πρόσωπό της πλήρως καλυμμένο από νικάμπ, όπως υπαγορεύει η παράδοση. Θα πρέπει να απαντήσει σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της "εργασίας σε τομέα" που προορίζεται για τους Σαουδάραβες πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ψυχικό: «Οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων είναι αντιφατικές»!

Από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έχει ασπαστεί την πίστη Bahá'í, μια μονοθεϊστική Αβρααμικη θρησκεία, που γεννήθηκε στο Ιράν και είναι η νεότερη από τα παγκόσμια πνευματικά ρεύματα. Επίσης ανέφεραν ότι ο Αιγύπτιος θα δικαστεί. Ένας εκπρόσωπος του υπουργού Khalid Abal Khail προσθέτει ότι ο διευθυντής του ξενοδοχείου θα κατηγορηθεί επίσης ότι δεν επιβάλλει "τις κατευθυντήριες γραμμές που ορίζει ο νόμος για τη χρήση των γυναικών".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share