Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη! Ο θάνατος που τον "τσάκισε"!

Δύσκολες ώρες!

10 Σεπτεμβρίου 2018 10:35
Βαρύ πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη! Ο θάνατος που τον

Συγκλονισμένος είναι ο Νότης Σφακιανάκης από την απώλεια της δασκάλας του...

Δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια του τραγουδιστή, όταν άκουσε την είδηση του θανάτου της γυναίκας που του έμαθε να τραγουδάει, της θρυλικής τραγουδίστριας των νησιωτικών τραγουδιών Άννας Σαρρή Καραμπεσίνη.

Η 95χρονη τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω. Η καρδιά της την πρόδωσε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, λίγες εβδομάδες πριν εκδοθεί η βιογραφία της από τον καθηγητή και φίλο της Γιάννη Κουτρουμάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads διαρροή: Όνομα βόμβα μπαίνει στο ριάλιτι! Και κούκλος και αθλητής κορίτσια...

Ο Νότης έχει μιλήσει πολλές φορές για την δασκάλα του και σπουδαία ερμηνεύτρια: "Όποιος πει ότι δεν εκτιμάει ή δεν ξέρει την Άννα Σαρρή Καραμπεσίνη είναι άρρωστος.

Ή Άννα Καραμπεσίνη είναι ολόκληρη η ιστορία του παραδοσιακού τραγουδιού. Τα σπίτια μας είναι απέναντι. Αυτά ήταν τα πρώτα μου ακούσματα. Η φωνή της με συνοδεύει πάντα" είχε πει πριν από μερικά χρόνια σε ένα αφιέρωμα που του έκανε η Έλλη Στάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα η θρυλική νησιώτισσα είχε πει για εκείνον: "Ο Νότης είναι εκτός από συμπατριώτης μου και γείτονας. Η αδερφή του καθημερινά είναι σπίτι μου. Όταν άρχισε να τραγουδάει στα τοπικά κέντρα της Κω, η φωνή του ξεχώριζε. Ήταν ένα άλλο μέταλο. Μια άλλη, μοναδική φωνή που θα μείνει για πάντα."

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share