Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ στην showbiz: Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε κορυφαία ηθοποιός!

Σοκαρισμένη η showbiz! Πανέμορφη και νεότατη η ηθοποίος!

1 Σεπτεμβρίου 2018 11:41
Σοκ στην showbiz: Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε κορυφαία ηθοποιός!

Η 49χρονη ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι επειδή κρατούσε ένα αεροβόλο - Είχε καταγγείλει από τους πρώτους τον κόσμο του Χόλιγουντ για φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης και διατεινόταν πως είχε αποκλειστεί από το "ER" λόγω των καταγγελιών της!

Η Vanessa Marquez, πρώην πρωταγωνίστρια του διάσημου τηλεοπτικού show "ER" (Εντατική στα ελληνικά) σκοτώθηκε από αστυνομικούς στη South Pasadena της Καλιφόρνια.

Η 49χρονη είχε υποδυθεί τη νοσοκόμα Wendy Goldman στο "ER" από το 1994 μέχρι το 1997. Εκτός από την Εντατική είχε παίξει και στις σειρές Malcom & Eddie και Wiseguy.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το χθεσινό πάρτι του ζευγαριού!

Ο Joe Mendoza, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Los Angeles, δήλωσε πως οι αστυνομικοί έφτασαν στην οικία της Marquez μετά από τηλεφώνημα γείτονά της. Η ηθοποιός είχε υποστεί κρίση επιληψίας και ήταν σε κατάσταση πανικού. Οι άνδρες της αστυνομίας της ζήτησαν να τους ακολουθήσει κάτι που δεν κατέστη εφικτό. Οι αστυνομικοί κάλεσαν κλινική ψυχική υγείας και συνέχισαν να μιλούν μαζί της. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Σερίφη, η Marquez εμφανίστηκε κρατώντας ένα όπλο, σημαδεύοντας τους αστυνομικούς, οι οποίοι την πυροβόλησαν.

Τελικά απεδείχθη πως το όπλο ήταν αεροβόλο. Σύμφωνα με το variety η ηθοποιός αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντίπαρος: Ξυλοδαρμός στο δημοτικό συμβούλιο για ένα... σχόλιο στα social media!


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share