Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρουβίκωνας: Ταυτοποιήθηκαν δύο μέλη για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Εξωτερικών

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

28 Αυγούστου 2018 18:35
Ρουβίκωνας: Ταυτοποιήθηκαν δύο μέλη για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Εξωτερικών

Δύο μέλη του Ρουβίκωνα που συμμετείχαν στην επίθεση με μπογιές κατά του υπουργείο Εξωτερικών στις 22 Ιουλίου 2018 ταυτοποιήθηκαν σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μια ομάδα ατόμων που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είχαν προκαλέσει φθορές με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποίησε από εκείνη την επίθεση δύο άτομα, 24 και 39 ετών.

Ακόμη ταυτοποιήθηκε ένα ακόμα άτομα για επεισόδια με πέτρες και μολότοφ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, στις την 2-3-2018 αλλά και ένα ακόμα άτομο:

Πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό που συμμετείχε συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι, επιτέθηκαν εναντίον του Πάνου Καμμένου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του καθώς και την πρόκληση φθορών σε συνοδευτικά οχήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα ομάδα του Μένιου Φουρφιώτη! (photo)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ! Ποιους αφορά;

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν:

δύο (2) ημεδαποί 24 και 39 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων τα οποία, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, την 22-7-2018 προκάλεσαν φθορές με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών,

ημεδαπός 27 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία την 2-3-2018, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, μαρμάρων, πετρών κ.λπ. σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο, και

αλλοδαπός ηλικίας 23 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία την 18-9-2013 στο Κερατσίνι, επιτέθηκαν εναντίον Προέδρου Πολιτικού κόμματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του καθώς και την πρόκληση φθορών σε συνοδευτικά οχήματα.

Οι παραπάνω ταυτοποιήσεις θα συσχετιστούν με τις σχετικές ποινικές δικογραφίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share