Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Το μήνυμα της Βασιλικής Πετρίδου για την Νατάσα Βαρελά που ραγίζει καρδιές «Κοριτσάκι μου μέσα σε τόσο λίγο ήρθαμε τόσο κοντά, γελάσαμε...»

Θλίψη για την 33χρονη δημοσιογράφο!

20 Αυγούστου 2018 09:00
Το μήνυμα της Βασιλικής Πετρίδου για την Νατάσα Βαρελά που ραγίζει καρδιές «Κοριτσάκι μου μέσα σε τόσο λίγο ήρθαμε τόσο κοντά, γελάσαμε...»

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος αλλά και όλη η Ελλάδα από τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά.

Η Νατάσα πέθανε ξαφνικά σήμερα τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της προήλθε από διάτρηση στομάχου.

Η παρουσιάστρια Βασιλική Πετρίδου ήξερε τη Νατάσα λίγο καιρό αλλά ήταν όλη τη μέρα μαζί και δέθηκαν πολύ. Μέχρι πριν λίγες μέρες μάλιστα, παρουσίαζαν μαζί εκπομπή με θέμα την υγεία, στο Νέο Κανάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά! - Πέθανε ξαφνικά μετά από 10ήμερη αδιαθεσία!

Μιλώντας με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Νατάσας η Βασιλική έμαθε πως τα τελευταία 24ωρα η Νατάσα δεν ένιωθε καλά και πως χθες βράδυ ένιωσε δυνατούς πόνους και οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς η δημοσιογράφος είχε πάθει διάτρηση στομάχου και αιμορραγία και έσβησε όπως είπαν, μέσα σε δυο ώρες»

«Την τελευταία εβδομάδα δε σήκωνε το κινητό της και αυτό μου προκάλεσε ανησυχία, Τα μόνα νεα που μαθαίναμε μετα την Δευτέρα ηταν απο τη μητέρα της…Χθες υπήρχε μεγαλη ανησυχία γιατι δεν την έβλεπε καθόλου καλά και σκεφτόταν να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο αλλά»… είπε η Βασιλική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (20-27/08) από την Άντα Λεούση!

Η Βασιλική ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε για πάντα η συνάδελφος και φίλη της έγραψε στο προφίλ της στο facebook

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share