Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο Μανώλης Κονδύλης!

Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη με τον καρκίνο!

18 Αυγούστου 2018 13:05
Θρήνος: Πέθανε ο Μανώλης Κονδύλης!

Πέθανε στις 16 Αυγούστου ο Oμότιμος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς Μανώλης Κ. Κονδύλης.

Άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από μάχη με τον καρκίνο, στην αγκαλιά της αγαπημένης του συντρόφου Χάρις και της κόρης του Ιριάνας.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών στο Μέτς.

Σε ανακοίνωση η οικογένεια του αναφέρει πως «όλοι γνωρίζετε πόσο αγαπούσε να διδάσκει τους νέους σπουδαστές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς για επιχειρηματικότητα, διοίκηση τουριστικών μοναδών και νεές εξελιγμένες φόρμες Διοίκησης. Άφησε μεγάλο κενό στην επιστημονική του οικογένεια, που θα τον θυμόνται πάντα ως αγαπημένο ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου! - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Ποιος ήταν ο καθηγητής Μανώλης Κονδύλης
Ο Εμμ. Κ. Κονδύλης ήταν Oμότιμος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθώς και τ. Διευθυντής του Τομέα Μάνατζμεντ και του Προγράμματος Μ.Β.Α. – Μάνατζμεντ Τουρισμού του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ήταν κάτοχος PhD (Operations Research) από το Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management ? ΗΠΑ, MSc από το Case Institute of Technology ? ΗΠΑ και πτυχίου Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είχε εκτεταμένη διοικητική και συμβουλευτική εμπειρία, κατέχοντας ανώτατες θέσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου: Montgomery Ward, Eaton Corporation, Ciba Geigy, ΕΤΑ-Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (πρόεδρος), Γραφείο Δοξιάδη/Dubai & Khartoum, ΑΓΕΤ Ηρακλής (εντεταλμένος/διευθύνων σύμβουλος), Λάβα, Βιομηχανικά Ορυκτά, Λατό, Αστήρ, ΕΒΙΕΣΚ, Ηρακλής Συσκευασίες, ΗΣΑΠ, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΕΤΤ-Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών κ.ά.
Είχε οργανώσει και διεύθυνει το Πρόγραμμα Αύξησης Παραγωγικότητας, καθώς και την Εφαρμογή του Προϋπολογισμού Μηδενικής Βάσης με εφαρμογές σε 20 υπουργεία και 30 επιχειρήσεις/οργανισμούς.
Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Επιτροπής Βελτίωσης της Δημόσιας Διοίκησης των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ - Παρίσι).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκλαβενίτης: Κερδίζει το «στοίχημα» των υπερμάρκετ! - Ποιος ο ρόλος των προσφορών;

Ήταν μέλος πολλών επιστημονικών οργανώσεων, εργασίες του δε, έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Η οικογένεια παρακαλεί, για όσους το επιθυμουν αντί για στεφάνι και ανθοδέσμες να στείλουν στον παρακάτω λογαριασμό του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ότι ποσό επιθυμούν, για την πάταξη του καρίνου , αιτία που απεβίωσε.

Αριθμός Λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς IBAN:
GR22 0172 0140 0050 1406 1096 204
Κωδικός αιτιολογίας: Ονοματεπώνυμο δωρητή – Εμμ. Κονδύλη
Τηλ. Συλλόγου: 210 7700009

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share