Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάτι: Αποκαλυπτικό το πόρισμα του τεχνικού πραγματογνώμονα για τις φονικές πυρκαγιές!

Παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας!

16 Αυγούστου 2018 10:08
Μάτι: Αποκαλυπτικό το πόρισμα του τεχνικού πραγματογνώμονα για τις φονικές πυρκαγιές!

Πόρισμα 70 σελίδων παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον δικηγόρο Αντώνη Φούσα, ο οποίος αρχές Αυγούστου κατέθεσε την πρώτη μηνυτήρια αναφορά για λογαριασμό τριών συγγενών θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο πόρισμα είναι αποκαλυπτικά και έχουν κυρίως να κάνουν με τα λάθη αλλά και τις παραλήψεις που έγιναν τα μοιραία λεπτά που κατάκαιγε η πύρινη λαίλαπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλοπάππου: Μυστήριο με τον θάνατο του 25χρονου! Τον λήστεψαν, αντέδρασε και έπεσε από τα βράχια

Η έρευνα του τεχνικού πραγματογνώμονα και απόστρατου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδριανού Γκουρμπάτση αναμένεται να υποβληθεί τη Δευτέρα στους εισαγγελείς Ηλία Ζαγοραίο και Βαρβάρα Γνεσούλη, οι οποίοι διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της πρωτοφανούς τραγωδίας στο Μάτι.

Η εμπλοκή της Αστυνομίας

Παράλληλα, Σσε ό,τι αφορά την εμπλοκή της Αστυνομίας, τα τελευταία εικοσιτετράωρα το γραφείο του κ. Φούσα επισκέφθηκαν συγγενείς θυμάτων που κατήγγειλαν εκ νέου ότι έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους εξαιτίας λανθασμένων ενεργειών της Τροχαίας, που έστελνε τους οδηγούς στο μάτι του κυκλώνα. Οι μαρτυρίες – καταγγελίες τους θα συμπεριληφθούν σε νέα μηνυτήρια αναφορά που θα συνυπογράφουν δέκα συγγενείς θυμάτων και θα υποβληθεί το επόμενο δεκαπενθήμερο στον εισαγγελέα από το ίδιο δικηγορικό γραφείο.

Στους 96 ανήλθε ο τραγικός απολογισμός των νεκρών

Στους 96 ανέβηκε την ο τραγικός απολογισμός από τις φονικές πυρκαγιές, καθώς ακόμη ένας εγκαυματίας 68 ετών που νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κατέληξε της Τρίτη στο ΚΑΤ, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 96.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δίαιτα της Δούκισσας Νομικού που κάνει θαύματα! «Έτσι θα χάσεις 2 κιλά σε 1 εβδομάδα!»

Παράλληλα, 29 άνθρωποι νοσηλεύονται, σε νοσοκομεία της Αττικής, 6 εκ των οποίων σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Από αυτούς, οι 3 είναι διασωληνωμένοι.

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, νοσηλεύεται και ένα παιδί, σε καλή κατάσταση.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share