Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Τραγωδία στο Μάτι: Μηνύσεις ετοιμάζουν οι συγγενείς των θυμάτων!

Επιζητούν καταφύγιο στη δικαιοσύνη

14 Αυγούστου 2018 18:45
Τραγωδία στο Μάτι: Μηνύσεις ετοιμάζουν οι συγγενείς των θυμάτων!

Ολοένα και μακραίνει ο κατάλογος των συγγενών των θυμάτων που επιζητούν καταφύγιο στη δικαιοσύνη για τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.

Η μία μετά την άλλη οι οικογένειες τους δηλώνουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου στη συνέχεια να έχουν δικαίωμα να λάβουν γνώση των εγγράφων της δικογραφίας που έχουν σχηματίσει οι εισαγγελείς, ενώ καταθέτουν μηνυτήριες αναφορές, ζητώντας την τιμωρία των υπευθύνων για τυχόν λάθη και παραλείψεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται έντονα φαινόμενα!

Χθες, ο αδελφός της ακτινολόγου Βασιλικής Χερουβείμ, με αίτηση του στον εισαγγελέα, ζήτησε μία σειρά εγγράφων, τα οποία όπως υποστηρίζει πρέπει να έχει στα χέρια της η δικαστική αρχή, προκειμένου να χυθεί φως στα όσα έγιναν ή δεν έγιναν, αλλά και για να αποφευχθεί η όποια προσπάθεια αλλοίωσης των στοιχείων από τους αρμόδιους φορείς.

Την ίδια ώρα, δύο εκ των οικογενειών θυμάτων, οι οποίες όρισαν πραγματογνώμονα τον αντιστράτηγο Ανδριανό Κορμπάτση, έχουν ήδη στα χέρια τους το πόρισμα του και αναμένεται να το καταθέσουν την ερχόμενη εβδομάδα στην δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ANT1: Κι όμως ο Ηλίας Ψινάκης είχε γράψει το σενάριο γνωστής σειράς του καναλιού!

Οι εισαγγελείς έχουν ωστόσο ορίσει και δικό τους πραγματογνώμονα από την Πυροσβεστική, ενώ αναμένουν τις συνομιλίες από τους ασυρμάτους τις κρίσιμες ώρες της φωτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, οι συγγενείς των θυμάτων έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν καταθέσεις στα αστυνομικά τμήματα του Μαραθώνα και της Ραφήνας, μετά την παραγγελία της Εισαγγελίας για την λήψη καταθέσεων από όσους επέζησαν από την πύρινη λαίλαπα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share