Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Τι συμβαίνει με τη υγεία της;

Τι συμβαίνει με την υγεία κορυφαίας τραγουδίστριας;

13 Αυγούστου 2018 13:48
Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Τι συμβαίνει με τη υγεία της;

Τι συμβαίνει με την υγεία κορυφαίας τραγουδίστριας;

«Σοβαρά άρρωστη» είναι η διάσημη τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η 76χρονη βασίλισσα της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν, έχει κοντά τη όλη την οικογένειά της, αναφέρει το Showbiz 411 ενώ ζητούν από τον κόσμο προσευχές και προστασία της ιδιωτικής ζωής της τραγουδίστριας, που έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια

Η Αρίθα έδινε παραστάσεις μέχρι πρόσφατα, αλλά το περασμένο καλοκαίρι ακύρωσε μια σειρά συναυλιών λόγω «ιατρικών εντολών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο Σπύρος Τραταρός!

Η τελευταία της συναυλία ήταν στις 2 Νοεμβρίου 2017 για το Elton John AIDS στη Νέα Υόρκη. Νωρίτερα το 2017, είχε αποκαλύψει πως θα ήταν η τελευταία χρονιά που θα έδινε συναυλίες.

«Θα ηχογραφώ, αλλά θα είναι το τελευταίο έτος όσον αφορά σε συναυλίες» είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Ντιτρόιτ τον Φεβρουάριο. «Αυτό ήταν».

Κι ενώ το δημοσίευμα του Showbiz 411 είναι το μόνο που αναφέρεται στην κατάστασή της, ο δημοσιογράφος του NBC, Χάρι Χέιρστον, τουίταρε αργότερα πως μίλησε με μία φίλη της Αρίθα και του είπε ότι η «διάσημη τραγουδίστρια δεν είναι καλά».

Η Αρίθα Φράνκλιν έχει παλέψει με θέματα βάρους καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της και ήταν αλκοολική, ενώ υπήρξε και μανιώδης καπνίστρια.
Και τα τρία αδέρφια της έχουν πεθάνει από καρκίνοΚαι τα τρία αδέρφια της έχουν πεθάνει από καρκίνο

Κι ενώ έχει δώσει εκπληκτικές συναυλίες, η διάσημη τραγουδίστρια έχει ακυρώσει αρκετές φορές παραστάσεις της για άγνωστες ιατρικές θεραπείες – μάλιστα είχε αρνηθεί δημοσίευμα που ανέφερε πως έπασχε από καρκίνο του πάγκρεας το 2011.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ήξερες αυτό για το αβοκάντο; Η μυστική συνταγή για να χάσεις κιλά σε χρόνο ρεκόρ!

Ωστόσο και τα τρία της αδέρφια πέθαναν από καρκίνο. Ο αδερφός της Σεσίλ, που ήταν και μάνατζέρ της, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα τον Δεκέμβριο του 1989. Ένα χρόνο πιο πριν, το 1988 πέθανε και η αδερφή της Καρολίν από καρκίνο του μαστού, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή της, Έρμα, απεβίωσε από καρκίνο του λαιμού τον Σεπτέμβριο του 2002.

iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share