Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φοιτήτρια της νομικής αυτοκτόνησε μέσα στο Πανεπιστήμιο επειδή δεν άντεξε ότι έπεσε θύμα βιασμού!

Σοκ!

11 Αυγούστου 2018 16:09
Φοιτήτρια της νομικής αυτοκτόνησε μέσα στο Πανεπιστήμιο επειδή δεν άντεξε ότι έπεσε θύμα βιασμού!

Μία φοιτήτρια της νομικής αυτοκτόνησε λίγους μήνες μετά το βιασμό της στο Πανεπιστήμιο.

Η 23χρονη Khensani Maseko, ανέβασε μια εικόνα στο Instagram με την ημερομηνία γέννησής της και την ημέρα που πέθανε και έγραψε από κάτω: «Κανένας δεν αξίζει το βιασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Οι δυο διάσημες Ελληνίδες που γύρισαν ταινία με τον Σειρηνάκη!

Ο θάνατος της φοιτήτριας της νομικής σχολής του Rhodes University στο Grahamstown, της Νότιας Αφρικής, προκάλεσε οργή και οι σημαίες στην Πανεπιστημιούπολη κατέβηκαν στο μισό των ιστών.

Οι συμφοιτητές της ζήτησαν από το Πανεπιστήμιο να κλείσει για να τους επιτρέψει να θρηνήσουν την Maseko και να διαδηλώσουν στην Πανεπιστημιούπολη ενάντια στον βιασμό. Η τριτοετής φοιτήτρια υποστήριξε ότι είχε βιαστεί εκεί τον Μάιο.

Η 23χρονη πέθανε το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι της στο Γιοχάνεσμπουργκ, περίπου 600 μίλια βόρεια της Πανεπιστημιούπολης.

Σε μια δήλωση του συμβουλίου του πανεπιστημίου αναφέρθηκε ότι η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram ήταν μια απόδειξη ότι η «αυτοκτονία» της ήταν συνδεδεμένη με τη «σεξουαλική της επίθεση».

Το Πανεπιστήμιο ζήτησε από την αστυνομία Νότιας Αφρικής να ξεκινήσει έρευνα για το θάνατο της φοιτήτριας.

Σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους φοιτητές, το Πανεπιστήμιο είπε: “Ως κοινότητα του Πανεπιστημίου, θα θέλαμε να μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους αγαπημένους της και σε όλους όσους την γνώριζαν.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Η απομόνωση του πατέρα στην Αντίπαρο! Μοναχικές διακοπές για την οικογένεια (Photos)

Η Nhlakanipho Mahlangu, δήλωσε εκ μέρους του συμβουλίου των φοιτητών του Πανεπιστημίου: “Ήταν μία κοπέλα που ήθελε πάντα να προσφέρει. Είμαστε πολύ αναστατωμένοι, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς και θα στηρίξουμε την οικογένειά της όσο περισσότερο μπορούμε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share