Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκληρές εικόνες από την ανάκριση του μακελάρη της Φλόριντα! - "Σκοτώστε με, δεν αξίζω τίποτα" (videos)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την ανάκριση του 19χρονου

9 Αυγούστου 2018 13:18
Σκληρές εικόνες από την ανάκριση του μακελάρη της Φλόριντα! -

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την ανάκριση του 19χρονου μακελάρη της Φλόριντα, Νίκολας Κρουζ, ο οποίος εισέβαλε στις 14/2 στο Marjory Stoneman Douglas High School, στο Parkland της Φλόριντα, άνοιξε πυρ και δολοφόνησε 17 ανθρώπους, σε μία από τις πιο πολύνεκρες επιθέσεις σε σχολείο στις ΗΠΑ.

Στο βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές της Φλόριντα, ο Κρουζ λέει στον ντετέκτιβ πως για καιρό άκουγε τη φωνή ενός δαίμονα στο κεφάλι του, μια φωνή που του έλεγε να κάψει, να σκοτώσει και να καταστρέψει.

«Άρχισα να ακούω τη φωνή, από όταν πέθανε ο πατέρας μου, πριν 15 χρόνια και έγινε πιο έντονη, μετά το θάνατο της μάνας μου -τον περασμένο Νοέμβρη», είπε μεταξύ άλλων, πριν ομολογήσει ότι σχεδίαζε και άλλη επίθεση σε πάρκο, πριν από εκείνη στο σχολείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους 93 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι!

Παράλληλα, είπε πως είχε κατάθλιψη, ένιωθε μοναξιά και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Κάποια στιγμή που έχει μείνει μόνος του στην αίθουσα, ο Κρουζ ακούγεται να λέει «Σκοτώστε με. Θέλω να πεθάνω, γιατί δεν αξίζω τίποτα», κοιτώντας την κάμερα και κάνοντας χειρονομία σαν να σημάδευε με όπλο το κεφάλι του. Έκλαιγε, χτυπούσε τον εαυτό του και γρατζούνισε τα χέρια του με ένα μικρό αντικείμενο που σήκωσε από το έδαφος.

Παράλληλα, δέχτηκε επίσκεψη από τον αδερφό του, Ζάκαρι, με τον οποίο μίλησαν για όσα έγιναν εκείνη την ημέρα και πώς θα αντιδρούσε η μητέρα τους, αν ζούσε. «Θα έκλαιγε» ακούγεται να σχολιάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για τον Μίκη Θεοδωράκη!

Πηγή: altsantiri

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share