Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στη φυλακή τέσσερα από τα εννέα μέλη του κυκλώματος εμπορίας βρεφών

Πήραν το δρόμο προς τις φυλακές

7 Αυγούστου 2018 19:15
Στη φυλακή τέσσερα από τα εννέα μέλη του κυκλώματος εμπορίας βρεφών

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν αμέσως μετά τις απολογίες τους στις ανακριτικές αρχές, τέσσερις εκ των εννέα συνολικά κατηγορουμένων βουλγαρικής καταγωγής για συμμετοχή στο κύκλωμα εμπορίας βρεφών που εξάρθρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας.

Ειδικότερα, προφυλακιστέος κρίθηκε ένας 39χρονος που φέρεται ως αρχηγός του κυκλώματος, η 35χρονη σύζυγός του, η 40χρονη που φέρεται να έχει μεσολαβεί για την πώληση των βρεφών και ένας ακόμη 32χρονος πατέρας ενός βρέφους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίκα Βαγιάνη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και το διπλό χτύπημα! (video)

Αντίθετα, οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές έφτασαν στα ίχνη των μελών του κυκλώματος, όταν δύο αστυνομικοί, παριστάνοντας το άτεκνο ζευγάρι, έκλεισαν ραντεβού με τη 40χρονη στους Αμπελόκηπους. Η γυναίκα τους ζήτησε 18.000 ευρώ για να τους δώσει ένα κοριτσάκι τεσσάρων ημερών. Στη συνέχεια τους οδήγησε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, όπου η αστυνομία εντόπισε και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος. Μια κατηγορούμενη είναι έγκυος, ενώ άλλες τρεις, μετά από εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχαν πρόσφατα γεννήσει.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share