Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος!

Τι συνέβη;

5 Αυγούστου 2018 21:23
Στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος!

Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος ο οποίος παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα τι ακριβώς συμβαίνει.

Αρχικά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στην παθολογική κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Start η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή όμως θα χρειαστεί να παραμείνει εκεί για τουλάχιστον δύο 24ωρα προκειμένου οι θεράποντες γιατροί να προχωρήσουν σε περαιτέρω έλεγχο και στην κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Πέθανε ο Νίκος Ταχτσίδης!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αντιμετώπιζε και στο παρελθόν προβλήματα με την υγεία του και χρειάστηκε κάποιες φορές να δεχθεί ιατρική φροντίδα. Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και άλλα πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον, αναφέρει το startmedia.gr.

Όλοι ελπίζουν και εύχονται να είναι σύντομα καλά ώστε να δώσει «το παρών” στη μεγάλη συναυλία με τη φιλαρμονική Γαστουρίου την Τρίτη 7 Αυγούστου στο Π. Φρούριο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share