Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η σπαρακτική ιστορία της 35χρονης Μαργαρίτας και του 6 μηνών βρέφους! - Η απεγνωσμένη προσπάθεια της μάνας να σώσει το παιδί της από τις φλόγες! (Video)

«Προσπάθησε να θηλάσει το μωρό στη θάλασσα»

4 Αυγούστου 2018 09:04
Η σπαρακτική ιστορία της 35χρονης Μαργαρίτας και του 6 μηνών βρέφους! - Η απεγνωσμένη προσπάθεια της μάνας να σώσει το παιδί της από τις φλόγες! (Video)

Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι φέρνει στο φως της δημοσιότητας καθημερινά απίστευτες μαρτυρίες για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σωθούν!

Μία από αυτές τις συγκλονιστικές ιστορίες της τραγωδίας που βύθισε ολόκληρη την χώρα σε πένθος είναι και αυτή της 35χρονης Μαργαρίτας, η οποία δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή χθες, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του «μπέμπη» της.

Οι περιγραφές των ανθρώπων που βρέθηκαν δίπλα στην άτυχη μητέρα με το μωρό το απόγευμα της Μαύρης Δευτέρας ανατριχιάζουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 04 Αυγούστου;

Η μάνα, ενώ είχε ήδη υποστεί σοβαρά εγκαύματα έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει στη ζωή το μόλις έξι μηνών αγοράκι της.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, μέσα στο νερό, προσπάθησε να το θηλάσει, να του δώσει ζωή από το σώμα της, όπως έκανε στους έξι μόλις μήνες της ζωής του.

Μέχρι να φτάσει ο άνδρας της με το ασθενοφόρο και να ξεκινήσουν οι τεχνητές αναπνοές στο μόλις έξι μηνών αγοράκι της η Μαργαρίτα ρωτούσε σοκαρισμένη: «Είναι καλά ο μπέμπης μου;».

Τραγική ειρωνεία σε αυτή την συγκλονιστική ιστορία είναι ότι ο άνδρας της 35χρονης είναι πυροσβέστης και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον όλεθρο στο Μάτι.

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του ανθρώπου που από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να σώσει το έξι μηνών βρέφος μαζί με τη μητέρα του.

Όπως ο ίδιος λέει βρήκε τη μητέρα με το μωρό μέσα στη θάλασσα να ζητούν βοήθεια. «Βρήκαμε τη Μαργαρίτα με το μωράκι στη θάλασσα. Ήταν ήδη στη θάλασσα σοκαρισμένη η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά.

Η Μαργαρίτα είχε καεί, μαζί και το μωρό. Η μητέρα έτρεμε, έκλαιγε και το μωράκι έκλαιγε και πιστεύαμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση, όμως χειροτέρευε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 04 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Κρατούσαμε αγκαλιά κι εμείς το μωρό για να μην κλαίει. Την πρώτη φορά η μητέρα του το θήλασε μέσα στη θάλασσα αλλά τη δεύτερη φορά βλέπαμε ότι το μωράκι δυσκολευόταν να φάει. Ο πρώτος που έφτασε με το ασθενοφόρο ήταν ο άντρας της, κάναμε τεχνητές αναπνοές στο παιδί και έφυγαν γρήγορα για το νοσοκομείο Παίδων.

Ήταν τραγική η κατάσταση για όλους μας».

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share