Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Αυτοί είναι οι δύο νεκροί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί!

Εκκρεμεί και η περίπτωση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή ανοιχτά της Βουλιαγμένης

3 Αυγούστου 2018 13:56
Τραγωδία στο Μάτι: Αυτοί είναι οι δύο νεκροί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί!

Αταυτοποίητοι έχουν μείνει δύο σοροί ανδρών, ένας πλήρως απανθρακωμένος και ένας σχετικά αναγνωρίσιμος με λίγα εγκαύματα.

Εικάζεται για τον πρώτο ότι ίσως είναι ο ηλικιωμένος αγνοούμενος για τον οποίο η δήλωση έγινε από φιλικό του πρόσωπο καθώς δεν έχει συγγενή, ο οποίος υπέδειξε ότι στο συγκεκριμένο σπίτι που βρέθηκε απανθρακωμένος και μη αναγνωρίσιμος άνδρας, διέμενε ο φίλος του, οποίος δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής από την ημέρα της καταστροφής και μετά. Πιθανόν λοιπόν πρόκειται γι αυτό το άτομο, προανακριτικά όμως δεν φτάνει αυτή η υπόδειξη-εκτίμηση για την ταυτοποίηση του θύματος, παρά μόνο η ένδειξη, κάτι που σημαίνει ότι ίσως μείνει για πάντα αταυτοποίητος.

Πρόσθετα, ο άλλος άνδρας περίπου 40-50 ετών που βρέθηκε με μερικά εγκαύματα, φορούσε μαγιό, ήταν ξυπόλυτος και βρέθηκε κοντά στα καμένα αυτοκίνητα στον δρόμο, για αυτόν επίσης δεν υπάρχει δήλωση εξαφάνισης ούτε διαθέσιμο συγγενικό DNA για διασταύρωση και ταυτοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρ' ολίγον τραγωδία στη Λαμία: Τρένο εκτροχιάστηκε επειδή ήταν αλλαγμένες οι ράγες!

Τέλος, μένει η περίπτωση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή ανοιχτά της Βουλιαγμένης στις Φλέβες, που κανείς δεν έχει καταλήξει ακόμη αν εντάσσεται στις περιπτώσεις των θυμάτων από το Μάτι και ούτε για εκείνη υπάρχει μέχρι στιγμής ταυτοποίηση με υπάρχοντα γενετικά δείγματα συγγενών που δήλωσαν εξαφανίσεις.

Αν και αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι έχει εγκαύματα, ύστερα από εξέτασή της από την εξειδικευμένη Ομάδα Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών προέκυψε πως τα σημάδια της δεν είναι αποτέλεσμα εγκαυμάτων, οι αλλοιώσεις στο σώμα της ίσως οφείλονται στην μακρά παραμονή στο νερό, κάτι που επιβεβαίωσε και η νεκροψία-νεκροτομή από την ιατροδικαστή που αποδίδει τον θάνατό της σε πνιγμό.

Πηγή: news247.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share