Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκτόνησε live στο Facebook επειδή τον παράτησε η γυναίκα του και πήρε μαζί της τα παιδιά τους!

Τραγικό!

2 Αυγούστου 2018 10:53
Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκτόνησε live στο Facebook επειδή τον παράτησε η γυναίκα του και πήρε μαζί της τα παιδιά τους!

Με τον πιο τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 27χρονος Ινδός, ο οποίος κρεμάστηκε σε live μετάδοση στο διαδίκτυο επειδή τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και πήρε μαζί της τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Αμίτ Τσαουχάν από την πόλη Πατάουντι, ξεκίνησε το live στο Facebook λίγη ώρα αφότου η γυναίκα του έκλεισε πίσω της την πόρτα του σπιτιού τους, ανακοινώνοντάς του την αμετάκλητη απόφασή της να χωρίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (02/08) από την Άντα Λεούση!

Μαζί της πήρε και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ένα επιπλέον χτύπημα για τον νεαρό άνδρα που υπέφερε τα τελευταία χρόνια από κατάθλιψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νόσος των λεγεωνάριων: Ποια η νόσος που οδήγησε στον θάνατο τον Μάνο Αντώναρο και στην εντατική τον Άκη Σακελλαρίου;

Στο πρώτο Live stream που μετέδωσε ο Τσαουχάν, ανακοίνωνε στους θεατές του την απόφασή του να αυτοκτονήσει και τους ζητούσε να μοιραστούν το βίντεο με άλλους. Η μετάδοση διακόπηκε απότομα και μετά από λίγα λεπτά ο 27χρονος επανήλθε με νέο stream, στο οποίος προς αποτροπιασμό των φίλων του στο Facebook, κρεμάστηκε μπροστά στην κάμερα.

Οι τοπικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share