Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα μαρτυρία σοκ για την τραγωδία στο Μάτι: Τα κουκουνάρια έπεφταν πάνω μας σαν πυροτεχνήματα!

Εφιαλτικές στιγμές!

2 Αυγούστου 2018 09:18
Νέα μαρτυρία σοκ για την τραγωδία στο Μάτι: Τα κουκουνάρια έπεφταν πάνω μας σαν πυροτεχνήματα!

Η κ. Κατερίνα Σγούρα είναι μία από τις επιζήσαντες της μεγάλης τραγωδίας στο Μάτι, ωστόσο όλα όσα έζησε έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη της.

Δέκα μέρες μετά την πυρκαγιά θυμάται λεπτό προς λεπτό όσα έζησε μαζί με τον πατέρα της.

Όπως περιέγραψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι φλόγες είχαν φτάσει στον τέταρτο όροφο που διέμενε και τότε συνειδητοποίησε ότι πρέπει να εγκαταλείψει την οικία της.

«Στις 18:40 πέσαμε στο νερό. Ο ήλιος ήταν ψηλά, αλλά ήταν νύχτα για εμάς. Μπαίνουμε στη θάλασσα μέχρι το λαιμό για να βάζουμε γρήγορα τα κεφάλια μας μέσα γιατί πεταγόντουσαν καυτά κουκουνάρια πάνω μας που ήταν σαν πυροτεχνήματα. Βλέπω έναν κύριο δίπλα μου να κρατάει ένα μωρό που είναι το γνωστό μωρό που έχασε τη ζωή του, με τα πόδια του καμμένα», τόνισε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μάτι: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων!

«Δίπλα μου είναι μια κοπέλα νομίζω τη λένε Μαργαρίτα που τρέμει. "Μπορώ να κάνω κάτι;" ρωτάω και ένας διασώστης μου λέει μην την ακουμπάς, η πλάτη της είναι καμμένη ολόκληρη. Είναι μπροστά στα πόδια μου ένα κοριτσάκι που όπως άκουσα να τη φωνάζει η μητέρα της την έλεγαν Δωροθέα. Έλεγε συνέχεια στη μητέρα της "μαμά θέλω να φύγουμε, μαμά θέλω να πάω σπίτι, μαμά δεν μπορώ να πάρω ανάσα"», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (02/08) από την Άντα Λεούση!

«Μετά από λίγο ακούγεται μια φωνή αντρική "Δωροθέα". Ήταν ο μπαμπάς της που είχε κατέβει στην παραλία με τα πόδια, δεν ξέρω από πού. Και με το που ακούγεται αυτό αρχίζει να τσιρίζει η μικρή "μπαμπά". Η επανένωση της οικογένειας, ο άνθρωπος πρέπει να τους είχε ξεγραμμένους, εκείνη την ώρα μέσα στην κόλαση ήταν θαύμα», κατέληξε η κ. Σγούρα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share