Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα με πιθανότητα τοπικών βροχών σε όλη τη χώρα!

26 Μαρτίου 2013
Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα με πιθανότητα τοπικών βροχών σε όλη τη χώρα!

Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2013. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και τη Θράκη.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.


Αναλυτικά

Αττική
Νεφώσεις αυξημένες μέχρι το μεσημέρι οπότε ενδέχεται πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις αυξημένες μέχρι το μεσημέρι οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου.

www.zougla.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share