Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρέθηκαν νεκρά τα δίδυμα αδελφάκια! Αγκαλιά με τον παππού τους και την γιαγιά τους στο Μάτι!

Τραγικό τέλος!

28 Ιουλίου 2018 00:06
Βρέθηκαν νεκρά τα δίδυμα αδελφάκια! Αγκαλιά με τον παππού τους και την γιαγιά τους στο Μάτι!

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γεώργιο Τσούκαλη!

Η υπόθεση είχε εξ αρχής συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δυο δίδυμα αδερφάκια, οι 9χρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου, αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Όλοι ήλπιζαν ότι τελικά οι γονείς τους θα τα έβρισκαν ζωντανά, ωστόσο ο επίλογος ήταν ο πλέον τραγικός που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταζητείται ο εκδότης της "Μπαμ" Πέτρος Κουσουλός! Στο αυτόφωρο ήδη διευθυντής και αρχισυντάκτης

Τα δίδυμα κοριτσάκια έγιναν θέμα ακόμα και στους βρετανικούς Times, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο. Η βρετανική εφημερίδα περιέγραφε πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από αλιείς της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνταν.

Ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι δεν αλλάζει και μένει στους 87. Και αυτό, καθώς οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών και των παππούδων τους περιλαμβάνονταν ήδη στο συνολικό αριθμό των νεκρών και απέμενε η ταυτοποίησή τους με τη μέθοδο του DNA.

Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στενός φίλος της οικογένειας. «Ο επιλογος γραφτηκε. Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια. Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστός Έλληνας κατακεραυνώνει τον Αντώνη Ρέμο! "Κρύψε το πρόσωπο σου από ντροπή"!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share