Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το γήπεδο της Θύελλας Ραφηνας έχει μετατραπεί σε... νεκροταφείο αυτοκίνητων! (Photo)

Ο αριθμός των οχημάτων που έχουν μεταφερθεί εκεί πλησιάζει τα 300

26 Ιουλίου 2018 11:34
Το γήπεδο της Θύελλας Ραφηνας έχει μετατραπεί σε... νεκροταφείο αυτοκίνητων! (Photo)

Στο γήπεδο της Θύελλας Ραφηνας έχουν μεταφερθεί τα εκατοντάδες καμένα οχήματα από την θανατηφόρα πυρκαγιά που έπληξε την Δευτέρα το απόγευμα τους οικισμούς του Νέα Βουτζά, του Κόκκινου Λιμανιού και του Ματιού.

Συγκεκριμένα στην οδό Σκουφα, και κάτω από την εκκλησία της Αναλήψεως στην Ραφήνα, βρίσκονται πλέον τα «κουφάρια» των καμένων οχημάτων. Από το πρωί έρχονται ορισμενοι ιδιοκτήτες, όσοι από αυτους σώθηκαν, με πραγματογνώμονες προκειμένου να τα βρουν και να τα καταγράψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική εξέλιξη στην εξαφάνιση της ηθοποιού, Χρύσας Σπωλιώτη!

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και σήμερα, τρίτη μέρα μετά την τραγική καταστροφή, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι καταγραφές των κατεστραμμένων οχημάτων.

Μπροστά από την είσοδο του γηπέδου, το οποίο ανήκει πλέον στην αρμοδιότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, υπάρχουν για την φύλαξη δυο αστυνομικοί οι οποίοι οδηγούν και κατευθύνουν τον κόσμο και τους γερανούς.

Με μια πρώτη μάτια, στο νεκροταφείο των καμένων αυτοκινήτων, συμπεραίνει κανείς πως βρίσκονται περισσότερα από 300 ΙΧ και ο αριθμός αυτός σίγουρα θα αυξηθεί αφού δεν έχουν ακόμα μεταφερθεί τα οχήματα τα οποία είναι παρκαρισμένα στα πάρκινγκ σπιτιών.

Κοιτώντας κάποιος τα οχήματα αυτά, ανατριχιάζει, καθώς έστω για λίγο αν μπει στην σκέψη, του τι έγινε εκείνη την στιγμή και πώς ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες, μόνο λύπη και πόνος είναι τα συναισθήματα που τον πλημμυρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το έγκλημα της ΕΛ.ΑΣ. που σκότωσε 81 ανθρώπους! Πως οδήγησαν στον θάνατο και άτομα που δεν ήταν κάτοικοι της περιοχής;

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share