Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτα καραγκιοζιλίκια Καμμένου στους πληγέντες: Η ατάκα που εξόργισε όλη την Ελλάδα!

Θράσος!

26 Ιουλίου 2018 09:34
Απίστευτα καραγκιοζιλίκια Καμμένου στους πληγέντες: Η ατάκα που εξόργισε όλη την Ελλάδα!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στις κάμερες με πρωταγωνιστή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε πολίτη που με δάκρυα στα μάτια του περιέγραφε την κατάσταση από τις πυρκαγιές.

Οι πολίτες κλαίγοντας έλεγαν στον κ. Καμμένο πως δεν υπήρχε οργάνωση στην περιοχή, ούτε συντονισμός για να σωθεί ο κόσμος από τις πυρκαγιές, ενώ ο ίδιος τόνιζε πως είναι διατεθειμένος να δώσει και μέτρα από το οικόπεδό του για να βελτιωθεί η ρυμοτομία της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαδώστε το: Παραμένει τεράστια η ανάγκη για αίμα για τους πυρόπληκτους!

Από πλευράς του ο Πάνος Καμμένος αγνοώντας την οργή αλλά και την αγανάκτηση των πληγέντων αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ολιγωρία της πολιτείας και φανεί ταπεινός απέναντι στο δράμα, «επιτέθηκε» λεκτικά λέγοντας πως «μόνο ο Πορτοσάλτε και εσύ τα λέτε αυτά»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ από τον ιδιοκτήτη του μοιραίου οικοπέδου: "Υπήρχε πρόσβαση στην θάλασσα αλλά δεν την είδαν οι 25"!

Γυναίκα σε Καμμένο: «Μας αφήσατε να καούμε! Γιατί κλείσατε τη Μαραθώνος;»
Χαρακτηριστικά είναι επίσης όσα του είπε με αναφιλητά η κ. Κατερίνα Σαμιώτη. «Πήγαμε ανάποδα την Μαραθώνος για να σωθούμε. Γιατί κλείσατε την Μαραθώνος; Μας αφήσατε στο έλεος! Δεν ήρθε πυροσβεστικό. Τίποτα! Μας αφήσατε να καούμε! Κάντε κάτι έχει καεί κόσμος! Οι κατασκηνώσεις πως εκκενώθηκαν; Δεν έπρεπε! Κάηκε ο κόσμος τζάμπα!»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share