Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα: "Ήμουν στη βάρκα μαζί με τα αγνοούμενα κοριτσάκια"!

Θρίλερ χωρίς τέλος!

25 Ιουλίου 2018 13:31
Μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα:

Από χθες βρίσκονται στην ιδιωτική λίστα των αγνοουμένων δύο δίδυμα 9χρονα κοριτσάκια.

Ο λόγος για τις Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου. Πριν από λίγο μίλησε στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του Star ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Κωστοβασίλης ο οποίος ανέφερε ότι βρισκόταν στο αλιευτικό σκάφος μέσα στο οποίο διακρίνονται δύο κοριτσάκια, τα οποία ο κύριο Γιάννης Φιλιππόπουλος υποστηρίζει ότι είναι οι κόρες του, αλλά δεν μπορεί να τις βρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην showbiz από την εξαφάνιση της Χρύσας Σπηλιώτη στο Μάτι: Ανατριχιαστικά μηνύματα!

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη βάρκα υπήρχαν τέσσερα κοριτσάκια από 9 έως 12 ετών. Ήταν μαζί με έναν κύριο ( ο κύριος με το μούσι στο πλάνο) τον οποίο τα δύο φώναζαν «μπαμπά», ενώ τα άλλα δύο «νονό». Ωστόσο, ο μάρτυρας δεν είναι σίγουρος αν πρόκειται για τα κοριτσάκια που αγνοούνται.

Μόλις κατέφτασαν στο λιμάνι της Ραφήνας οι λιμενικοί κατέγραψαν όλα τα άτομα που βρίσκονταν στη σωστική λέμβο. Κάποιοι όμως, από τους του επιβαίνοντες δεν ήταν καλά στην υγεία τους και δεν μπορούσαν να δώσουν τα ακριβή τους στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στενή σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον 11χρονο που βρέθηκε νεκρός στην αγκαλιά του πατέρα του!

Ο πατέρας των δύο μικρών κοριτσιών έχει κινήσει γη και ουρανό να τα βρει. Έχει δώσει καταθέσεις σε νοσοκομεία, νεκροτομία και λιμεναρχεία. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα αναγνωρίζει στο παραπάνω πλάνο στη βάρκα. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει στήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των αγνοουμενων κοριτσιών.

Δείτε την μαρτυρία από το star.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share