Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Αρβανίτη! Κάηκε το σπίτι του στο Μάτι

Όσα έγραψε ο γιος του...

24 Ιουλίου 2018 19:10
Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Αρβανίτη! Κάηκε το σπίτι του στο Μάτι

Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε ο γιος του σκηνοθέτη, Γιώργος Αρβανίτης, ο οποίος με μια ανάρτηση στο Instagram, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως νιώθει τυχερός που η αδερφή και η ανιψιά του κατάφεραν να σωθούν. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε το μήνυμα που του έστειλε ο πατέρας του για να του πει ότι κάηκε το σπίτι τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στο Μάτι: Μετά την 13χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον γκρεμό απανθρακωμένοι ο πατέρας και ο αδελφός της!

«Τι έκθεση να γράψω και εγώ ? Τι σημαίνει για εμένα το σπίτι μου? Ποσό τυχερός νιώθω που τα κατάφερε η αδερφή μου και η ανιψιά μου τελευταία στιγμή και σώθηκαν και δεν βρέθηκαν στην παραλία μαζί με τους άλλους. Δεν ξέρω τι θα έκανα. Πόσο χάλια νιώθω για όλους τους νεκρούς γείτονες και ανθρώπους και τις εικόνες που είδα. Στα μέρη που παίζαμε τώρα είναι σωροί . Όλοι οι φίλοι μου μένουν εκεί τώρα που θα μένουν ? Βοηθήστε εάν είστε εκεί . Ανεβάζω και δεύτερη φωτογραφία για όποιον είναι σε ανάγκη. Όποιος είναι στην περιοχή να βοηθήσει όπως μπορεί παρακαλώ ! Είμαι συντετριμμένος παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Εκκενώνονται οικισμοί στους Αγίους Θεοδώρους!

Friends from abroad stay tuned with the wildfire in Greece ! My house is burned almost lost my family, other people are in need right now !We need your help! GREECE IS IN EMERGENCY ! We need EUROPE to help us out right now ! #greece #wildfire», έγραψε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share