Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σε πλήρη εξέλιξη οι φωτιές σε Καλλιτεχνούπολη και Κινέτα

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες...

24 Ιουλίου 2018 16:49
Σε πλήρη εξέλιξη οι φωτιές σε Καλλιτεχνούπολη και Κινέτα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει από χθες στην Κινέτα και την Καλλιτεχνούπολη, ενώ ήδη από χθες η χώρα μας μετρά πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η "ταυτότητα" ενός εκ των νεκρών της τραγωδίας στο Μάτι!

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, μαζί με το Λιμενικό Σώμα, την Αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις, συνεχίζουν να δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες.

Στην Κινέτα, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες το μεσημέρι, σε δασική έκταση στα Γεράνεια Όρη, επιχειρούν 74 οχήματα, 150 πυροσβέστες και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτρονική βάση για τους αγνοούμενους από τις πυρκαγιές! Κοινοποιήστε το

Επιπλέον, συμμετέχουν τέσσερα εθελοντικά οχήματα, 20 υδροφόρες και έξι μηχανήματα έργου από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Μεγαρέων, Λουτρακίου, Βάρης-Βουλιαγμένης, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν με τρία μηχανήματα έργου. Παράλληλα, από πλευράς εναέριων μέσων, επιχειρούν πέντε ελικόπτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ: Τεράστιος ο αριθμός των αγνοούμενων σε Μάτι και Ραφήνα από τις πυρκαγιές! (photos)

Στο άλλο μέτωπο της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Καλλιτεχνούπολη του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Αττικής, συμμετέχουν για την κατάσβεσή της 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 12 εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα με 25 εθελοντές, 23 άτομα πεζοπόρο, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share