Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οργισμένος ο Σωκράτης Κόκκαλης: Γιατί δεν έκλαψε στην κηδεία και η κίνηση "φωτιά" λίγες ώρες μετά το "αντίο"!

Η εντολή του μεγιστάνα Κόκκαλη και η... εκδίκηση!

23 Ιουλίου 2018 08:18
Οργισμένος ο Σωκράτης Κόκκαλης: Γιατί δεν έκλαψε στην κηδεία και η κίνηση

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο από τον ξαφνικό θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ και όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες!

Βαρύ πένθος και οργή στην οικογένεια του εκλιπόντα! Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο ιστορικός παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έζησε μια ζωή σαν παραμύθι όμως έμελλε η μοίρα να τον "χτυπήσει" με το πιο βάναυσο τρόπο! Να κηδέψει το ίδιο του το παιδί! Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος, χειρότερο συναίσθημα και σίγουρα ο μεγιστάνας προσπαθεί να ισορροπήσει στα πόδια του αφού το σοκ και ο θρήνος είναι τεράστιος!

Όσοι είδαν τον Σωκράτη Κόκκαλη στην κηδεία ανησύχησαν! Είδαν έναν άνθρωπο και πάνω από όλα πατέρα να μην κλαίει στην κηδεία του παιδιού του! Η οργή, το πένθος και το σοκ ήταν τέτοια που δεν τον άφηναν να ηρεμήσει! Έχει μαζέψει όλα τα συναισθήματα αυτά μέσα του και προσπαθεί να το ξεπεράσει μόνος του (όσο γίνεται βέβαια)! Όπως μόνος του έφτιαξε όλη αυτή την αυτοκρατορία τόσα χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο γνωστός γυναικολόγος, Δημήτρης Κακαλέτρης!

Οι επόμενες κινήσεις, την επομένη κιόλας της κηδείας!

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες από την στιγμή της κηδείας και ο Σωκράτης Κόκκαλης ψάχνει για την δικαίωση της ψυχής του παιδιού του! Ήδη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ταξιδέψουν για την Αμερική και να προχωρήσουν τις διαδικασίες για μηνύσεις και εξώδικα στα ΜΜΕ που έβγαλαν την γνωστή πλέον είδηση σχετικά με τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καιρός τρελάθηκε: Μετά τον καύσωνα έρχονται καταιγίδες!

Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες ημέρες αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να επιζητά την ηρεμία της ψυχής του παιδιού και να μπει ένα τέλος σ' όλα αυτά που γράφονται στα Μέσα την τελευταία εβδομάδα και μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τον συναίσθημα του πόνου μιας τεράστιας απώλειας!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share