Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

"Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα...": - Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος από τον αδέλφια του στον Σωκράτη Κόκκαλη!

Σπαρακτικό!

21 Ιουλίου 2018 13:39

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας προσήλθαν το πρωί της Παρασκευής στην Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον υιό του Σωκράτη Κόκκαλη που έχασε τη ζωή του σε επαγγελματικό ταξίδι στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αθήνα μετράει τις πληγές της: 1000 νεκροί στην Αττική από τον φονικό καύσωνα!

Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος από τα αδέλφια του:

"Ήσουν ο μικρότερος αδερφός μας, για εμάς έγινες ο καλύτερος οδηγός. Ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθείς από εκεί που είσαι, έχουμε έναν αφόρητο πόνο, απ’ την καρδιά μας το χαμόγελό σου. Θα είμαστε μια γροθιά, θα πάμε τον κόσμο μπροστά. Να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες: Οι λιποθυμίες, η συγκίνηση, οι αδιάφοροι! Τρομερό παρασκήνιο

Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια και αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις, γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες από εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας"!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share