Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο άνδρας που ασελγούσε σε βάρος κοριτσιών στα Τρίκαλα με «δόλωμα» ένα σκυλάκι (photos)!

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του...

13 Ιουλίου 2018 15:17
Αυτός είναι ο άνδρας που ασελγούσε σε βάρος κοριτσιών στα Τρίκαλα με «δόλωμα» ένα σκυλάκι (photos)!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού που συνελήφθη στα Τρίκαλα, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για την κακουργηματική πράξη της αποπλάνησης παιδιών με παθούσες που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη της ηλικίας τους τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

ΚΥΡΓΙΑ Αθανάσιο του Χρήστου και της Μαρίας, γεν. 1959 στα Τρίκαλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η εξομολόγηση του Ηλία, το τρολάρισμα του Τανιμανίδη, η αποκάλυψη της Σπυροπούλου και οι παίκτες που πάνε στον τελικό! (videos)

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, κυρίως των ανηλίκων, αλλά και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης εκ μέρους του ομοειδών πράξεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται γρουσούζικη μέρα;

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24310-63022 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share