Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Κρύβεται στον Πειραιά ο 23χρονος φαντάρος; Νέα στοιχεία στο "φως"!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

13 Ιουλίου 2018 13:52
Κρύβεται στον Πειραιά ο 23χρονος φαντάρος; Νέα στοιχεία στο

Ημέρες αγωνίας για τον 23χρονο φαντάρο, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 27 Ιουνίου στο πλοίο όπου επιβιβάστηκε για να πάει από τη Χίο στον Πειραιά μετά την αναβολή που ζήτησε και πήρε απ’ τον στρατό. Στον Πειραιά ο 23χρονος φαντάρος, σύμφωνα με μαρτυρίες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Οι μέρες περνούν και το μυστήριο με την υπόθεση του Τάκη Κολλιαδέλη δεν έχει λύση…Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Πειραιά ο 23χρονος φαντάρος έγινε αντιληπτός τα τελευταία 24ωρα ενώ αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με αναφορές, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και αν αυτό το σενάριο βγει αληθινό, σημαίνει ότι εξαφανίστηκε μόλις κατέβηκε στον Πειραιά, είναι καλά στην υγεία του και κρύβεται για άγνωστους λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Ποιος ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν χαιρέτισε χτες η Μελίνα; (video)

Ο πατέρας του μίλησε και πάλι στην κάμερα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR αναφέροντας πως «θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό».

Η σύντροφός του, απ’ την άλλη, ανέφερε πως «ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές …ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά».

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τις κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» ο 23χρονος φαντάρος έκανε βόλτες πάνω στο κατάστρωμα στις 5:30 τα ξημερώματα.

Η νέα πληροφορία απ’ τις κάμερες δίνει νέα τροπή στα δεδομένα διότι οι προηγούμενες πληροφορίες έδειχναν πως το τελευταίο στίγμα από τον φαντάρο δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτά ήταν τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι 3 φιναλίστ! Ποιος βγήκε πρώτος;

Ωστόσο, και πάλι απ’ τις 05:30 και μετά τα ίχνη του φαντάρου χάθηκαν ενώ οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει προς το παρόν, έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο πως βγήκε από το πλοίο.

Πάντως οι αρχές περιμένουν να ολοκληρωθεί η εξέταση των καμερών στο γκαράζ και ίσως τα πράσινα παπούτσια που φορούσε ο Τάκης προσθέσουν ακόμα ένα στοιχείο και οδηγηθούμε στη λύση του μυστηρίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share