Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η ανακοίνωση της οικογένειας Γιακουμάκη για τον 14χρονο στην Αργυρούπολη!

Η ατιμωρησία γεννά νέα θύματα bullying (video)

12 Ιουλίου 2018 12:33
Η ανακοίνωση της οικογένειας Γιακουμάκη για τον 14χρονο στην Αργυρούπολη!

Η αυτοκτονία έφερε ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Άσχημες μνήμες από τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξύπνησε η αυτοκτονία του 14χρονου Νικόλα Φ. στην Αργυρούπολη.

Η οικογένεια του νεαρού φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων έκανε παρέμβαση τονίζοντας ότι η ατιμωρησία γεννά νέα θύματα bullying.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκλαβενίτης: Το μεγάλο deal που εκτοξεύει την επιχείρηση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει: "Αυτό που περνούν σήμερα οι γονείς του άτυχου αυτού παιδιού από την Αργυρούπολη, το βιώσαμε -και εξακολουθούμε να το βιώνουμε- με τον ίδιο τραγικό τρόπο και εμείς. Μπορούμε να τους καταλάβουμε όσο κανείς.

Τριάμισι χρόνια μετά το χαμό του Βαγγέλη μας ακόμα περιμένουμε δικαίωση. Τόσο καιρό μετά και ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε καν την ημερομηνία της δίκης. Η ατιμωρησία ενός θα δημιουργήσει χίλιους ακόμα θύτες.

Παρά τη μεγάλη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με αφορμή το χαμό του Βαγγέλη και παρά τη δημιουργία νέου νόμου που προβλέπει ποινές για αυτού του είδους τα αδικήματα, βλέπουμε δυστυχώς ότι τα κρούσματα δεν σταματούν. Καλούμε την πολιτεία να δώσει ένα τέλος στην ατιμωρησία αυτών που κάνουν bullying στα παιδιά μας".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο σοκ στην Κομοτηνή: Νεκρή νεαρή μητέρα ενός μικρού παιδιού!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα":

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share