Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βίντεο - ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του 14χρονου που αυτοκτόνησε!

Τα γέλια στο πάρτι και οι εικόνες που δείχνουν πως ήταν ευτυχισμένος πριν το μοιραίο!

12 Ιουλίου 2018 09:59
Βίντεο - ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του 14χρονου που αυτοκτόνησε!

Τις τελευταίες στιγμές του μαθητή που αυτοκτόνησε από την Αργυρούπολη περιγράφουν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η συμμαθήτρια του που διασκέδαζαν μαζί στο πάρτι το βράδυ του Σαββάτου. Και ο πατέρας όμως της φίλης του, που επέβλεπε το πάρτυ, δεν είδε το άτυχο παιδί στεναχωρημένο.

Είναι 10 : 47 το βράδυ. Ο 14χρονος όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο, συνομιλεί με φίλους του στο πάρτι που έγινε στο σπίτι συμμαθήτριας του. Χαμογελαστός, μόλις έχει βγει από την πισίνα. Τυλίχτηκε με την πετσέτα και γελάει με τους φίλους του. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε λίγες ώρες μετά.

«Δεν έδειξε καθόλου να τον απασχολεί κάτι. Χαρούμενος μέσα στην πισίνα, ήταν πάρα πολλές ώρες. Όταν είσαι μια μέρα σε ένα πάρτι και περνάτε καλά, ακούτε μουσική, χορεύετε, γελάτε και την επόμενη μέρα σε παίρνουν και σου λένε ότι το παιδί αυτοκτόνησε, δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους σου», λέει η συμμαθήτριά του που έκανε το πάρτυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο σοκ στην Κομοτηνή: Νεκρή νεαρή μητέρα ενός μικρού παιδιού!

Για περίπου 4 ώρες το αγόρι με τους υπόλοιπους συμμαθητές του διασκέδαζε με την ψυχή του. Σοκάρουν όλα όσα λέει αποκλειστικά στο Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο ο πατέρας της συμμαθήτριας του 14χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε το πάρτι.

«Δεν έδειχνε κάτι που να φανταστώ ότι μπορούσε να τον προβληματίζει. Ήταν ευδιάθετος, παρέα με όλα τα παιδιά. Φεύγοντας μάλιστα έλεγε «να το επαναλάβουμε» και το τραγικό είναι ότι έλεγε «να μην το κάνουν Δευτέρα γιατί θα είχε εξετάσεις» και δεν περίμενα μετά από δύο ώρες να συμβεί κάτι τέτοιο, είπε.

Στην κηδεία του παιδιού, η μητέρα του πλησίασε τον κ. Τσούπρα και τον ευχαρίστησε που το αγόρι της πέρασε όμορφα τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

«Δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι, είναι τραγικό να διασκεδάζεις μαζί του και μετά να αυτοκτονεί»
Μούδιασαν όλοι στο άκουσμα της είδησης ότι ο μικρός αυτοκτόνησε. Πως είναι δυνατόν λένε να απαγχονίστηκε ένα παιδί που λίγες ώρες πριν έδειχνε ευτυχισμένο.

«Είναι τραγικό να βλέπεις ένα παιδί να είναι τόσο χαρούμενο. Μέσα στο σπίτι σου. Μέσα στην αγκαλιά όλων των φίλων, των γνωστών και μετά την άλλη μέρα να μαθαίνεις αυτό το τραγικό πράγμα. Είναι αδιανόητο! Άριστος μαθητής, ευγενικό παιδί, ευαίσθητο», λέει ο πατέρας της συμμαθήτριάς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Αυτό είναι το ποσοστό ψήφων που πήραν Κατερίνα και Βιργινία!

Φεύγοντας από το πάρτι στις 12 και 30 τα μεσάνυχτα, πήγε σπίτι του και αυτοκτόνησε. Αφήνοντας πίσω του δύο post it στο γραφείο του δωματίου του: «Ζητώ συγνώμη από τους γονείς μου. Λυπάμαι πολύ γι΄ αυτό που τους έκανα»

Τι είπε στην αστυνομία ο πατέρας του 14χρονου αυτόχειρα
Αυτό διάβασαν οι γονείς του όταν αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα τα ξημερώματα της Κυριακής. Η οικογένεια του προσπαθεί να καταλάβει γιατί έφυγε ο μικρός τους.

«Μα πως είναι δυνατόν να μην έχουμε καταλάβει ποτέ τίποτα; Δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι παρά μόνο τα μαθήματα του και οι φίλοι του. Και τώρα να βρεθούμε μπροστά σε μια τραγική αλήθεια κι ένα κρεμασμένο παιδί, χωρίς να ξέρουμε το γιατί…»

Αυτά είναι σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του συντετριμμένου πατέρα στους αξιωματικούς της ασφάλειας. Έχει ήδη ξεκινήσει ο κύκλος καταθέσεων συμμαθητών και γονιών από το σχολείο του 14χρονου, ενώ το κινητό του βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στο μικρό τετράδιο που έγραφε τις κρυφές του σκέψεις κάνει αναφορά σε τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, τα οποία αναφέρει ως "στηρίγματα του". Στο δεύτερο post it όμως που άφησε ήταν γραμμένα τα ονοματεπώνυμα 2 ελλήνων και 2 αλλοδαπών τόσο από το σχολείο του όσο και από εκτός. Γι΄ αυτούς έγραψε : «Αυτοί με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους»

«Όλοι υποψιαζόμαστε κάποιους. Το μόνο που έχω να πω είναι κρίμα. Πως κατάφεραν με την συμπεριφορά τους ένα παιδί στο σημείο να αυτοκτονήσει είναι συγκλονιστικό. Τα παιδιά αυτά θα ζουν με τις τύψεις», λέει συμμαθήτριά του.

Τι λένε οι καθηγητές του 14χρονου
Οι καθηγητές του από το γυμνάσιο όπου φοιτούσε ο μαθητής ανέβασαν ένα κείμενο στα social media για το αδικοχαμένο παιδί, δηλώνοντας συγκλονισμένοι για την απώλεια του...

«Τι μπορεί να πλήγωσε την ευγενική του ψυχή; Ένα παιδί πραγματικά αγαπητό, καλοσυνάτο, ώριμο, σοβαρό αλλά και ένας άριστος μαθητής με ανησυχίες και κοινωνικές ευαισθησίες. Ο Νικόλας μας άφησε όμως ανεξίτηλο το στίγμα του στις καρδιές και στη σκέψη μας. Το σχολείο μας δεν θα είναι πια το ίδιο!»

«Τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές πριν λίγο καιρό»
Η συμμαθήτρια του, μας αποκαλύπτει τι έγινε το βράδυ της 25ης Ιουλίου, όταν ο 14χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομιλήκους του.

«Ένα από τα παιδιά της άλλης παρέας από απέναντι, ήρθε επικεντρώθηκε στο Νίκο και τον ρωτάει «γιατί τον κοιτάει» και ο Νίκος του είπε «απλά κοιτάω γύρω μου». Και αντάλλαξαν κάποια λόγια, το παιδί του έριξε μια κλωτσιά και στα δάχτυλα του είχε τη μύτη ενός κλειδιού και τον χτύπησε και έβγαλε λίγο αίμα».

Με αυτό το βίντεο οι μαθητές - εθελοντές του You Smile της μαθητικής δράσης του "Χαμόγελου του Παιδιού", δίνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για τα θύματα μπούλινγκ. Το ίδιο βίντεο ανέβασαν και οι μαθητές του σχολείου από την Αργυρούπολη.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share