Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Αγρίνιο: Εξελίξεις με τον θάνατο του δασκάλου! (video)

Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε γυναίκα!

11 Ιουλίου 2018 21:05
Υπόθεση Αγρίνιο: Εξελίξεις με τον θάνατο του δασκάλου! (video)

Καταιγιστικές εξελίξεις!

Όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο- Ο θάνατος του δασκάλου Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο, ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο Ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του 14χρονου μαθητή!

Η Τασούλα Παπανικολάου, με αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέφερε: « Ο δάσκαλο δολοφονήθηκε. τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο εισαγγελέας, που άσκησε ποινική δίωξη σε γυναίκα, η οποία είναι πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του Νίκου Μέντζου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη ηθοποιός μιλάει για τις "κακές" συνήθειες του παρελθόντος! "Είχα εθισμό στο..."-

Η δημοσιογράφος, συνέχισε: «Η κατηγορία είναι: Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Έξι χρόνια τώρα, οι Αρχές ερευνούν τον μυστηριώδη θάνατο του 47χρονου που είχε βρεθεί τον Απρίλιο του 2011, απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στο χωράφι του. Αρχικά, Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν αποδώσει τον θάνατο του σε αυτοχειρία. Οι δικοί του, όμως δεν πίστεψαν ούτε μια στιγμή, αυτή την εκδοχή. η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του, έχει ήδη απολογηθεί στον Ανακριτή, που έχει την υπόθεση. Αφέθηκε ελεύθερη και το συμβούλιο Πλημμελειοδηκών τους επόμενους μήνες θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα ή όχι.....», είπε μεταξύ των άλλων η δημοσιογράφος!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share