Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη!

Σπαραγμός και οδύνη!

10 Ιουλίου 2018 08:27
Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη!

Σήμερα το απόγευμα γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον 14χρονο έφηβο από την Αργυρούπολη που έδωσε τέλος στη ζωή του!

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος άφησε σημειώματα στα οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και κατονόμαζε έξι άτομα!

Η κηδεία του μαθητή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το τραγικό συμβάν του απαγχονισμού του 14χρονου μαθητή, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Το ξεκαθάρισμα του Ηλία, η προφητική δήλωση της Βιργινίας, το τρολάρισμα του Σάκη, το "θάψιμο" της Μελίνας και τα ανατριχιαστικά λόγια του Χάρη!

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 14χρονο στην αυτοκτονία φαίνεται ότι συνδέονται με το bullying που δεχόταν στο σχολείο από συμμαθητές του, τους οποίους φέρεται ότι κατονομάζει σε σημείωμα που άφησε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Ο κ. Ζαγοραίος ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας σε εισαγγελέα ανηλίκων, η οποία αναμένεται να αρχίσει άμεσα την εξέταση μαρτύρων.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άστατος ο καιρός και την Τρίτη: Βροχές και καταιγίδες!

Ο μαθητής φαίνεται ότι είχε αφήσει σημειώματα στα οποία περιέγραφε την κόλαση την οποία ζούσε λόγω του bullying που δεχόταν, και μάλιστα σε ένα τελευταίο κατονόμαζε έξι συμμαθητές του.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share