Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζωντανός ο 23χρονος φαντάρος! (video)

Ανατροπή δεδομένων! Τον είδαν να...

7 Ιουλίου 2018 09:43
Ζωντανός ο 23χρονος φαντάρος! (video)

Συνεχίζεται για 8η μέρα το θρίλερ με την εξαφάνιση του Σαράντη Κολλιαδέλη.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, υπάρχουν πολλές ανώνυμες καταγγελίες ότι ο 23χρονος φαντάρος κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Τελευταία πληροφορία αναφέρει τη διεύθυνση Μενελάου στην Νίκαια. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων γίνονται συνεχώς έρευνες!

Οι αρχές τον ψάχνουν σε θάλασσα και στεριά. Οι έρευνες τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται στην Νίκαια, στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην Αργυρούπολη αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Επέστρεψαν στην Ελλάδα Νικόλας και Πάνος! (photos)

Εξαφάνιση Σαράντη: Το χρονικό

Από τις 28 Ιουνίου 2018, άνδρες του Λιμενικού, άρχισαν να ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη τού επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος».

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της 27ης Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της 28ης Ιουνίου. Σύμφωνα με συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share