Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είδηση - σοκ: Πασίγνωστος τραγουδιστής πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου!

Ιδιαίτερα αγαπητός σ' όλο τον κόσμο!

6 Ιουλίου 2018 13:10
Είδηση - σοκ: Πασίγνωστος τραγουδιστής πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου!

Τις τελευταίες έξι συναυλίες της ευρωπαϊκής του περιοδείας αναγκάστηκε να ακυρώσει ο διάσημος τραγουδοποιός Elvis Costello, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και για το οποίο μίλησε για πρώτη φορά δημόσια.

Ο 63χρονος μουσικός, που έχει ερμηνεύσει μοναδικά κομμάτια όπως το «She» και το «I want you» αποκάλυψε ότι πάσχει από μια «πολύ επιθετική μορφή της ασθένειας». Όπως εξήγησε, είχε προγραμματίσει τις συναυλίες με το σκεπτικό ότι θα προλάβαινε να ολοκληρώσει την θεραπεία του, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Απο φραουλίτσας έγινε Αγόρου": Το Twitter παίρνει θέση για την αποχώρηση του Νικόλα!

«Πριν από έξι εβδομάδες ο γιατρός μου μου τηλεφώνησε και μου είπε, πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λόττο. Όπως μου εξήγησε, σπάνια οι χειρούργοι έρχονται αντιμέτωποι με έναν τόσο κακοήθη αλλά και τόσο μικρό καρκινικό όγκο, που μπορεί να ηττηθεί με ένα και μόνο χειρουργείο. Ήμουν ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος με το γεγονός ότι θα μπορούσα να συνεχίσω την ευρωπαϊκή μου περιοδεία μετά την περίοδο ανάρρωσης», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής για να προσθέσει ότι τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. «Μόλις ξεκίνησα τα ταξίδια συνειδητοποίησα ότι πρέπει να εστιάσω αποκλειστικά στην υγεία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι προτιμά να απογοητεύσει τους φίλους του ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του, παρά να ρισκάρει τη ζωή του ολοκληρώνοντας την περιοδεία.

Σε μια πιο αισιόδοξη νότα, ο τραγουδοποιός υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατόν, ενώ δεσμεύτηκε να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Τάκης τσακώθηκε μέσα στο πλοίο με..." - Ανοίγουν στόματα για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share