Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: Νοσοκόμα με αγγελικό πρόσωπο κατηγορείται για τη δολοφονία 17 νεογνών!

Στην Βρετανία!

4 Ιουλίου 2018 16:36
Φρίκη: Νοσοκόμα με αγγελικό πρόσωπο κατηγορείται για τη δολοφονία 17 νεογνών!

Μπορεί να φαίνεται χαριτωμένη, γλυκιά και με αγγελικό πρόσωπο, αλλά αυτή η νοσοκόμα κατηγορείται πως σκότωνε βρέφη στο μαιευτήριο όπου εργαζόταν.

Ο λόγος για την Λούσι Λέτμπι, η οποία εμπλέκεται στον θάνατο οκτώ βρεφών και στην απόπειρα δολοφονίας ακόμη έξι.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα που αφορά 32 νεογνά, τα οποία είτε πέθαναν μυστηριωδώς είτε απειλήθηκε η ζωή τους το χρονικό διάστημα 2015-2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πριν δολοφονηθεί ήρθε και μου είπε..." - Κατάθεση βόμβα του αδελφού της Δώρας Ζέμπερη που ανατρέπει τα δεδομένα!

Δούλευε τέσσερα χρόνια σε μαιευτήριο πριν εγκαταλείψει τη θέση

Ηδη το απόγευμα της Τρίτης οι αρχές μπήκαν στο σπίτι της νοσοκόμας αναζητώντας κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, ενώ μάλιστα έγινε έρευνα και στο σπίτι των γονιών της.

Ο λόγος που οι αρχές άρχισαν να υποψιάζονται την Βρετανίδα με το αγγελικό πρόσωπο ήταν επειδή η ίδια είχε εγκαταλείψει το πόστο της νοσοκόμας το 2016 και έκτοτε δούλευε σε ένα γραφείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Το κράξιμο στους Μαχητές, οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα κλάματα του Γκότση! (video)

Η Λούσι Λέτμπι, προηγουμένως, δούλευε ως νοσοκόμα από το 2011.

Λούσι Λέτμπι, η δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο

Πάντως οι συνάδελφοί της ανέφεραν στους Times πως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να φανταστούν εκείνη πίσω από τους μυστηριώδεις θανάτους των μωρών, καθώς ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε και αγαπούσε τα βρέφη.

Η Λούσι Λέτμπι με ένα παιδικό φορμάκι στα χέρια

Μάλιστα πριν από πέντε χρόνια είχε επιλεγεί ως το κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας για τη συγκέντρωση 3 εκατ. δολαρίων που θα επενδύονταν στην ανακαίνιση της πτέρυγας για τη φροντίδα νεογνών και τον εξοπλισμό της με νέα μηχανήματα.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share