Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωπί: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 46χρονος για κλοπές από αυτοκίνητα

Ο συλληφθείς φέρεται μέλος συμμορίας!

2 Ιουλίου 2018 18:20
Κορωπί: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 46χρονος για κλοπές από αυτοκίνητα

Συνελήφθη, έπειτα από καταδίωξη, ενώ οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, στο Κορωπί, ένας 46χρονος Αλβανός, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, ήταν μέλος συμμορίας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας, ο συλληφθείς, από τις αρχές Ιουνίου, μαζί με άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται, εντόπιζε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα κυρίως σε πυλωτές και αυλές σπιτιών και στη συνέχεια είτε παραβίαζε τα παράθυρα, είτε εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι ήταν ανασφάλιστα και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, και κινητά τηλέφωνα. Σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες αφαιρούσαν και διάφορα άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο, πλησίον των αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιάννης Τσίλης! Η τρομερή αλλαγή του

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν μία κλοπή αυτοκινήτου και δεκατρείς διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου.

Στην κατοχή του 46χρονου, καθώς και στο κλεμμένο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, ένα μαχαίρι, είδη ένδυσης, πορτοφόλια και κάρτες τραπεζών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή; protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share