Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φονικό στο Παλαιό Φάληρο: Έχουν βίντεο με τους εκτελεστές του «νονού» της νύχτας!

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο!

1 Ιουλίου 2018 10:53
Φονικό στο Παλαιό Φάληρο: Έχουν βίντεο με τους εκτελεστές του «νονού» της νύχτας!

Ένα βίντεο από κινητό τηλέφωνο, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων που δείχνει τους εκτελεστές του 54χρονου Μανώλη Καραγιάννη στο Παλαιό Φάληρο είναι το σημαντικότερο στοιχείο που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στη μαφία της νύχτας.

Επίσης, τεράστιας ερευνητικής σημασίας μπορεί να αποδειχθεί ο γεμιστήρα από το Καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην εκτέλεση του Καραγιάννη, ο οποίος βρέθηκε ακριβώς δίπλα από το θύμα.

Οι επιστήμονες των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναζητούν ίχνη γενετικού υλικού ή και δακτυλικά αποτυπώματα για να μπορέσουν να φτάσουν στους δράστες.

Τέλος το τρίτο στοιχείο που εξετάζει η αστυνομία είναι η ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος φέρεται να συνόδευε τον Καραγιάννη και να έφυγε αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό (01/07) έπαθλο άνεσης!


Το όνομα του Μιχάλη Καραγιάννη είδε το φως της δημοσιότητας λόγω της θανάσιμης αντιδικίας που είχε με την ομάδα του Βασίλη Σταφανάκου, η οποία ξεκίνησε όταν και οι δύο βρίσκονταν στις φυλακές.

Μετά την αποφυλάκισή του άρχισε πάλι να δραστηριοποιείται στην παροχή προστασίας σε καταστήματα στη δυτική Αττική και στον Πειραιά, όμως σύντομα ήρθε σε σύγκρουση με έναν άλλο «νονό» της νύχτας, ο οποίος μετά τις δολοφονίες Στεφανάκου, Γρίβα και Λίτσα εμφανίστηκε ως ο μοναδικός κληρονόμος της “greek mafia” και ως «αρχηγός» στον χώρο προστασίας κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε αυτόν της διακίνησης λαθραίων προϊόντων μεγάλης αξίας στην Αττική.

Ο Καραγιάννης, ή «Καράφλας» συγκρούστηκε όμως και με τον συνταξιούχο ΕΚΑΜίτη, Σπύρο Παπαχρήστο, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ταβέρνα στην Κάντζα την 1η Μαΐου.

Ο Καραγιάννης θεωρούσε τον πρώην αστυνομικό υπεύθυνο που έχασε την «προστασία» μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν συναντηθεί και είχαν λογομαχήσει γι’ αυτόν τον λόγο σε ταβέρνα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, ο Παπαχρήστος, ως σύμβουλος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι, είχε σχεδιάσει να καλύψει τα μεγάλα κέντρα διασκέδασης και τις αλυσίδες καταστημάτων, με προσωπικό, ως ασπίδα στις ομάδες των «μπράβων», κάτι που ήδη είχε κάνει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης της Μυκόνου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρχή για την ίδια πρακτική στην Αττική θα γινόταν από αλυσίδα καταστημάτων στην «προστασία» της οποίας διεκδικούσε ο Καραγιάννης.

Μετά τις δολοφονίες Γρίβα, Στεφανάκου, Λίτσα, Παπαχρήστου, όλα τα στοιχεία «έδειχναν» στον Καραγιάννη, χωρίς όμως αυτά τα δεδομένα να πείθουν πλήρως τους αξιωματικούς της Ασφάλειας. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος χώρος των ποινικών ελέγχεται πλέον από έναν άνθρωπο, ενώ τα πρωτοπαλίκαρα των δολοφονημένων μετακινούνται σταδιακά από το ένα νεκρό «αφεντικό» στο άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου από τον Κώστα Λεφάκη! «Φουρτούνες» για 4 ζώδια!

Μάλιστα πληροφορίες μέσα από τις φυλακές αναφέρουν ότι ένα άλλο μεγάλο όνομα της ελληνικής μαφίας, στενός συνεργάτης του Βασίλη Στεφανάκου, καθυστέρησε με περίεργο τρόπο την αποφυλάκισή του, μέχρι να βγει από τη μέση ο Καραγιάννης.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο 45χρονος είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης τον τελευταίο καιρό και είχε νοικιάσει διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, στο όνομα της συντρόφου του, με την οποία συζούσε και θα παντρευόντουσαν στα τέλη Ιουλίου. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μάλιστα οι αστυνομικοί βρήκαν μετά τη δολοφονία του ασύρματες κάμερες και συστήματα συναγερμού που δεν είχε προλάβει ακόμα να τοποθετήσει.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share