Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μακελειό στο Μέριλαντ: Αυτά είναι τα θύματα της ένοπλης επίθεσης! (Photo)

Μπήκε στην εφημερίδα και τους γάζωσε χωρίς οίκτο

29 Ιουνίου 2018 13:40
Μακελειό στο Μέριλαντ: Αυτά είναι τα θύματα της ένοπλης επίθεσης! (Photo)

Χρειάστηκαν μόνο ελάχιστα λεπτά για να βυθιστούν στο πένθος για μια ακόμα φορά οι ΗΠΑ από το νέο μακελειό, αυτή τη φορά στην εφημερίδα Capital Gazette στο Μέριλαντ, όταν ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο και σκότωσε πέντε εργαζόμενους.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων για τα οποία θρηνεί σήμερα η τοπική κοινωνία.

Robert Hiaasen

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική εξέλιξη με τους συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη! Η μεγάλη ανατροπή!

Ο Robert Hiaasen πίστευε ότι η κοινότητα έχει δικαίωμα να είναι ενημερωμένη.Όπως λένε συνάδελφοί του είχε έναν μοναδικό τρόπο να αφηγείται ιστορίες και του άρεσε να μεταδίδει τις γνώσεις του στους νεότερους ρεπόρτερ.

Ο αδελφός του Carl έγραψε στο Facebook ότι όλη του τη ζωή υπήρξε ρεπόρτερ και ήταν δάσκαλος για αρκετούς νεότερους συναδέλφους του.

Ήταν 59 ετών και εργαζόταν ως βοηθός αρχισυντάκτη και αρθρογράφος στην Capital Gazette από το 2010. Οι συνάδελφοί του τον φώναζαν «Big Bob» λόγω του σωματότυπου του και είχε εργαστεί σε πολλές εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Gerald Fischman

Ο Gerald Fischman ήταν 61 ετών και εργαζόταν στην εφημερίδα για περισσότερα από 25 χρόνια. Ήταν αρθρογράφος, αρκετά ήσυχος, αλλά όλοι υποκλίνονταν στις γνώσεις του, καθώς σε αυτόν προσέφευγαν κάθε φορά που είχαν την οποιαδήποτε απορία.

John McNamara

Ο John McNamara είχε εργαστεί σε διάφορα πόστα της εφημερίδας εδώ και 20 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Έφαγε αποφάγια σκύλων με σκουλήκια παίκτης του Survivor για να επιβιώσει! Δείτε ποιος είναι... (video)

Οι συνάδελφοί του έλεγαν ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, από το να γράψει ένα άρθρο,να το επεξεργαστεί, να στήσει τις σελίδες, ένα… «πολυεργαλείο» κι ένας φανταστικός άνθρωπος.

Ο 56χρονος δημοσιογράφος λάτρευε να καλύπτει αθλητικά γεγονότα, είχε γράψει δύο βιβλία κι ήταν ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης.

Rebecca Smith

Η νεαρότερη των θυμάτων, μόλις 34 ετών, εργαζόταν στην εφημερίδα στο τμήμα πωλήσεων τον τελευταίο χρόνο. Οι φίλοι της την περιγράφουν ως μια ευγενική και δοτική φυσιογνωμία που πάντα ήθελε να βοηθά όσους είχαν ανάγκη.

Wendi Winters

Η 65χρονη Wendi Winters εργαζόταν για την εβδομαδιαία έκδοση της εφημερίδας. Μετακόμισε στο Μέριλαντ αφού εργάστηκε για δύο πρακτορεία δημοσίων σχέσεων στη Νέα Υόρκη. Ήταν εθελόντρια στους προσκόπους και στον Ερυθρό Σταυρό και είχε εμπνευστεί ένα ετήσιο μπαζάρ, στο οποίο δημοσιογράφοι και επαγγελματίες των δημοσίων σχέσεων συναντιούνταν και γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share