Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Ο θάνατός του ήταν...": Σοκάρει ο ιατροδικαστής για την τραγωδία του 22χρονου στρατιώτη!

Σήμερα η κηδεία του!

29 Ιουνίου 2018 10:49

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 22χρονο στρατιώτη από το Ηράκλειο Κρήτης που αυτοπυροβολήθηκε ενώ φυλούσε σκοπιά στη νήσο Ρω.

Η κηδεία του νεαρού στρατιώτη θα γίνει στον Άγιο Ιωάννη τον Χωστό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απειλεί: «Θα κάψουμε τον ΣΚΑΙ»

Remaining Time-0:20
Fullscreen
Mute

Την ίδια ώρα, όλοι όσοι γνώριζαν τον 22χρονο M.T τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα και μαντινάδες μέσω Facebook. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς ένα τόσο χαμογελαστό παιδί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι και οι φαντάροι που υπηρετούσαν μαζί του στη μονάδα και αδυνατούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ

Για ακαιριαίο θάνατο από πολύ μικρή απόσταση φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr, να κάνει λόγο το πόρισμα της ιατροδικαστική εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό του 22Χχρονου οπλίτη.

Συγκεκριμένα η απόσταση αυτή φέρεται να έχει προσδιοριστεί στο 1 εκατοστό. Κατά τις ίδιες πηγές ο διενεργών την νεκροψία – νεκροτομή, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου που ορίστηκε από την οικογένεια του 22 χρόνου Ε.Τ., αποφάνθηκε οτι ο θάνατος του οπλίτη οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο, εξαιτίας της μικρής απόστασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μας κούφανε! Η ατάκα της Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη και η διακοπή της συνέντευξης! (video)

Σε κάθε περίπτωση από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε με σαφήνεια ότι το περιστατικό οφείλεται σε αυτοκτονία χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί κατηγορηματικά.

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ – ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Ρόδου προσέφυγε η μητέρα του 22χρονου στρατιώτη που αυτοκτόνησε στη νήσο Ρω την ώρα που φυλούσε σκοπιά.

Η μητέρα του νεαρού στρατιώτη από το Ηράκλειο, αμφισβητεί ότι ο γιος της αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», με αίτηση-δήλωσή της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου υποστηρίζει ότι ο θάνατός του επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share