Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Τραγικό: Μωρό πέθανε από έμπλαστρο ναρκωτικών που κόλλησε στο δέρμα του!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

28 Ιουνίου 2018 14:35
Τραγικό: Μωρό πέθανε από έμπλαστρο ναρκωτικών που κόλλησε στο δέρμα του!

Ένα μωρό, μόλις 15 μηνών ξεψύχησε όταν ένα έμπλαστρο της μητέρας του κόλλησε πάνω στο δέρμα του όσο κοιμόταν με τη μαμά του.

Η μικρή Amelia Cooper βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της μαμάς της τον Ιούνιο του 2016 στην Κορνουάλη. Ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του ανέφερε ως πιθανή αιτία θανάτου η επαφή που είχε ένα έμπλαστρο της μητέρας της με το δέρμα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στημένο το Survivor! Όλη η αλήθεια για τον... τραυματισμό της Κατερίνας και τις υποψηφιότητες!

Το έμπλαστρο περιείχε μια οπιούχα ουσία, που είναι πιο ισχυρή και από τη μορφίνη και προκαλεί επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στην αναπνοή και αυξημένη πίεση, ενώ αν χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα είναι θανατηφόρα.

Την φεντανύλη παίρνουν συχνά ηρωινομανείς, καθώς έχει την ίδια επιρροή με το ισχυρό ναρκωτικό, αλλά είναι πενήντα φορές πιο δυνατή από την ηρωίνη.

Σύμφωνα με την Daily Mail το έμπλαστρο, το οποίο είχε πάνω της η μητέρα του, κόλλησε στο δέρμα του παιδιού στο ύψος του στομάχου του, την ώρα που κοιμόταν με τη μαμά του, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να απορροφήσει το ναρκωτικό.

Η Amelia ήταν ένα φυσιολογικό και υγιές παιδάκι. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκαν ίχνη του ναρκωτικού στο αίμα της, στη χολή και σε δείγμα των μαλλιών της, αλλά όχι στο στομάχι της.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που γίνεται αυτές τις μέρες στην Κορνουάλη, η γιατρός Debbie Cook κατέθεσε ότι δεν υπήρξαν εξωτερικά τραύματα που να δικαιολογούν τον θάνατο του μωρού, καμία ένδειξη για κάποιο παθολογικό αίτιο και το μόνο που βρέθηκε ήταν το ναρκωτικό στον οργανισμό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνετρίβη αεροσκάφος σε κατοικημένη περιοχή της Βομβάη!

Όπως είπε μάλιστα τα επίπεδα της Φεντανύλης στον οργανισμό της Amelia ήταν ανάλογα με εκείνα που εντοπίζονται σε έναν ενήλικα που πεθαίνει από τοξικό σοκ στο ναρκωτικό.

Μυστήριο πάντως αποτελεί πώς το έμπλαστρο κόλλησε πάνω στο δέρμα του παιδιού. Μάλιστα αυτό δεν βρέθηκε ποτέ.

«Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που χάσαμε την αγαπημένη μας Amelia. Έπρεπε να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η έρευνα για να βρεθεί σε ποιον άνηκε το φάρμακο και οι αιτίες που το έμπλαστρο με τη φεντανύλη κόλλησε στην κοιλιά του παιδιού με αποτέλεσμα να πεθάνει. Το παιδί μας πέθανε στις 5 Ιουνίου 2016 κι έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 για να κάνουμε την κηδεία του. Λείπει αφάνταστα από τον πατέρα της, τη γιαγιά, τον παππού, τη θεία και την ξαδέλφη της. Ήταν το φως της ζωής μας και την λατρεύαμε όλοι. Κατά τη διάρκεια των ερευνών ακούσαμε διάφορα από ειδικούς και από τους διασώστες που την βρήκαν. Το αποτέλεσμα των σημερινών ερευνών μας επιτρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή και να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς να την ξεχάσουμε», δήλωσε ο πατέρας της μικρής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share