Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Να κριθούν ένοχοι η Ηριάννα και ο Περικλής ζήτησε η εισαγγελέας!

Για την συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση

28 Ιουνίου 2018 12:04
Να κριθούν ένοχοι η Ηριάννα και ο Περικλής ζήτησε η εισαγγελέας!

Να κριθούν ένοχοι η Ηριάννα και ο Περικλής, όπως και πρωτοδίκως, για την συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση και την προμήθεια οπλών και πυρομαχικών, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την πρότασή της προς τους δικαστές.

Τα όσα είπε προκάλεσαν αρκετές φορές την αντίδραση του ακροατηρίου, κυρίως με την έναρξη της πρότασης της, όταν θέλησε να απαντήσει σε ανώνυμους επιστολογράφους της ιστοσελίδας indymedia, οι οποίοι σχολίαζαν τις ερωτήσεις της προς τους κατηγορούμενους και μάρτυρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στημένο το Survivor! Όλη η αλήθεια για τον... τραυματισμό της Κατερίνας και τις υποψηφιότητες!

Η εισαγγελική λειτουργός στην πρότασή της «στήριξε» την πραγματογνωμοσύνη των εργαστηρίων της ΔΕΕ για το dna, λέγοντας ότι είναι αξιόπιστη και συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα. Μάλιστα όσον αφορά το εργαστήριο υποστήριξε ότι η μέθοδος που χρησιμοποιεί είναι αξιόπιστη και εμπεριστατωμένη.

Σχολιάζοντας μάλιστα την κατάθεση του πρώην αστυνομικού, ο οποίος την αμφισβήτησε, υποστήριξε ότι ο μάρτυρας κινήθηκε με εμπάθεια...

Κατά την εισαγγελέα, οι δυο κατηγορούμενοι, ανεξάρτητα εάν το αρνούνται για υπερασπιστικούς λόγους, είναι μέλη της ΣΠΦ με σκοπό την τέλεση αδικημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Χαρακτήρισε μάλιστα «αφήγημα» τα περί κατασκευής από την ΕΛΑΣ, υποστηρίζοντας ότι όσα λέγονται ότι υπάρχει «σφικτός εναγκαλισμός» με μέλη της ΣΠΦ και πως οι φίλοι τους είναι ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.

Πρωτοδίκως οι δυο νεαροί είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή.

Η απόφαση των δικαστών δεν αποκλείεται να εκδοθεί αργά το μεσημέρι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share