Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Για να φανεί σαν αυτοκτονία..." - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη! (video)

Ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα!

28 Ιουνίου 2018 08:39

Νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη μετά τον εντοπισμό του κινητού της τηλεφώνου.

«Αποκλείεται κάποιος να πήρε το τηλέφωνο για να ελέγξει τα μηνύματα, για να περάσει κάποια μηνύματα, ή να στείλει κάποιο άλλο μήνυμα;", λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής που ασχολείται με την υπόθεση.

Οι εκπλήξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη δεν σταματούν ούτε για τους ιδιωτικούς ερευνητές της οικογένειάς της. Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου και ανήκει σε άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος τους άνοιξε τα μάτια και βάζει σε νέο δρόμο τις έρευνες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τις ασυλίες, η κίνηση του Ηλία που εξόργισε τους Διάσημους και οι υποψήφιοι! (videos)

«Κάποιοι θόλωσαν τα πράγματα. Για να φανεί σαν αυτοκτονία; Για τους δικούς τους λόγους. Τι λόγους είχε η Ειρήνη να κρύψει το κινητό; Ή να το πετάξει; Ας μου απαντήσει κάποιος!», λέει ο κύριος Τσούκαλης.

Είναι βέβαιο ότι η άτυχη μητέρα λίγο πριν πεθάνει συνάντησε τουλάχιστον 2 άτομα. Η συνάντηση αυτή σε συνδυασμό με το κινητό θα δώσει την απάντηση στο γρίφο θανάτου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share