Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

19χρονη διέρρηξε το σπίτι του πρώην της και τον βίασε!

Απίστευτο σκηνικό!

27 Ιουνίου 2018 16:25
19χρονη διέρρηξε το σπίτι του πρώην της και τον βίασε!

Αντιμέτωπη με βαρύ κατηγορητήριο βρίσκεται μια 19χρονη από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, που διέρρηξε το σπίτι του πρώην φίλου της και υπό την απειλή μασέτας τον ανάγκασε να γδυθεί και τον βίασε.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Γκρέιτ Φολς η Σαμάνθα Ρέι Μίαρς μπήκε στο σπίτι του επί επτά χρόνια πρώην φίλου της, ενώ εκείνος έλειπε κι όταν επέστρεψε τον απείλησε με μια μασέτα να βγάλει τα ρούχα του και να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Φοβούμενο για τη ζωή του το θύμα συμμορφώθηκε κι η 19χρονη, αφού γδύθηκε, τον βίασε με την απειλή πάντα του μαχαιριού. Όταν κάπόια στιγμή εκείνος προσπάθησε να τη σταματήσει, εκείνη τον δάγκωσε στο χέρι.

Το θύμα κατάφερε λίγο αργότερα να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες της γυμνής πρώην φίλης του, τις οποίες παρέδωσε ως αποδεικτικό στοιχείο στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από την σημερινή (27/06) ασυλία! (video)

Κάποια στιγμή οι δυο τους λογόφεραν και η Μίαρς προκάλεσε καταστροφές σ’ έναν τοίχο και ούρησε στο κρεβάτι του. Ο πρώην φίλος της προσποιούμενος ότι πρέπει να επικοινωνήσει μ’ έναν φίλο του, κατάφερε να γλιστρήσει από το δωμάτιο και να καλέσει την Άμεσο Δράση.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η 19χρονη είχε συλληφθεί και τον περασμένο Απρίλιο μετά από καυγά με το θύμα στο σπίτι του, όταν του τράβηξε τα μαλλιά, τον χτύπησε σοτ πρόσωπο και προσπάθησε να τον στραγγαλίσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share