Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για ακόμη μια φορά πνίγηκε στη λάσπη η Μάνδρα! - Σε απόγνωση οι κάτοικοι! (Photo)

Απίστευτες εικόνες καταστροφής!

27 Ιουνίου 2018 10:20
Για ακόμη μια φορά πνίγηκε στη λάσπη η Μάνδρα! - Σε απόγνωση οι κάτοικοι! (Photo)

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της Μάνδρας που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι με την κακοκαιρία και τους χειμάρρους που δημιούργησε η χθεσινή καταιγίδα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους περισσότερους να προσπαθούν να καθαρίσουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους από τη λάσπη.

Την ίδια ώρα καταγγέλλουν την αδιαφορία της πολιτείας, που εδώ και εφτά μήνες, από τις φονικές πλημμύρες του Νοεμβρίου, έχουν ακόμη τα αντιπλημμυρικά έργα στα χαρτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες παίρνουν ατομική ασυλία και αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι!

«Την πρώτη φορά το φαρμακείο μου καταστράφηκε ολοσχερώς και τώρα πάλι προσπαθώ να σώσω το εμπόρευμά μου. Από εδώ περνάει ο χείμαρρος, αλλά δεν είναι λύση να τα παρατήσουμε και να φύγουμε. Θα πρέπει η περιφέρεια και το κράτος να λάβουν μέτρα γιατί δεν πάει άλλο» λέει ο κ. Παντελής στο protothema.gr.

Ο κόσμος της Μάνδρας ξύπνησε και σήμερα μέσα στον ίδιο εφιάλτη. Λασπωμένος, αποκαρδιωμένος, αποκαμωμένος, χωρίς ευτυχώς να θρηνεί ανθρώπους του, όπως τον περασμένο Νοέμβριο που έχασαν τη ζωή τους 24 άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η απογοήτευση του Πάνου που δεν έφτασε στο symbol game, η αγωνία και ο παίκτης που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό! (videos)

«Το σπίτι μου πλημμύρισε, δεν αντέχω να το βλέπω έτσι για δεύτερη φορά. Ήρθα να καθαρίσω το μαγαζί μου. Δεν αντέχω, δεν έχω το κουράγιο να ξαναζήσω αυτόν τον εφιάλτη» λέει η κυρία Νίκη.

Τα σημάδια που άφησε η θεομηνία του περασμένου Νοεμβρίου είναι ακόμη και σήμερα εμφανή, ενώ η χθεσινή καταιγίδα δημιούργησε νέες καταστροφές. Τις περισσότερες ζημιές μετρούν οι κάτοικοι της οδού Κοροπούλη εκεί που τώρα βλέπεις γυναίκες άνδρες και παιδιά με λάστιχα και σκούπες να παλεύουν να συμμαζέψουν τα απομεινάρια του προσωπικού τους εφιάλτη.

Δεκάδες κλήσεις στην πυροσβεστική

Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από σπίτια που πλημμύρισαν και αυτοκίνητα που παγιδεύτηκαν στους δρόμους, που μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκαν σε ποτάμια

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έγιναν συνολικά 45 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, αλλά εκτιμάται ότι είναι αρκετά περισσότερα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε δέκα περιπτώσεις για να απεγκλωβίσουν πολίτες από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν κι από ταράτσες σπιτιών όπου κατέφυγαν για ασφάλεια.

ΝΔ: Μια λέξη μόνο για κυβέρνηση-Δούρου: Ντροπή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το κινητό της Ειρήνης το πήρε... " - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη!

«Η Μάνδρα πάλι πλημμύρισε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως τον Νοέμβριο. Σπίτια και καταστήματα παραδόθηκαν πάλι στη λάσπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και
προσθέτει: «Μία λέξη υπάρχει μόνο για αυτήν την κυβέρνηση και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: Ντροπή».

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share