Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα αναβολή στη δίκη για το καρτέλ των ναρκωτικών στο Κολωνάκι! (video)

Η υπόθεση που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μπήκε στο πάγο!

26 Ιουνίου 2018 21:03
Νέα αναβολή στη δίκη για το καρτέλ των ναρκωτικών στο Κολωνάκι! (video)

Νέα αναβολή για τις 12/12/2018 πήρε η δίκη για το καρτέλ ναρκωτικών στο Κολωνάκι.

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν, 27 άτομα. Ανάμεσα τους, είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου - μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός και ο γιος της, δυο ακόμη πασίγνωστες γυναίκες από τη σόυμπιζ, ένας παρουσιαστής, σύζυγος μεγαλοεπιχειρηματία καθώς και άλλα «επώνυμα» πρόσωπα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε μέτοχος στο εστιατόριο - μπαρ του Κολωνακίου. Από τότε πολλοί επώνυμοι έκλειναν κάποιο «κρυφό» τραπέζι στο υπόγειό του, όπου ο 53χρονος τους προμήθευε με κοκαΐνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor ανατροπή: Σήμερα ο μεγάλος τελικός! (video)

Οι κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι», ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παραγγελία για «μπουκάλι». Ανάλογα με την κράτηση ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα κοκαΐνης που ήθελε ο κάθε πελάτης και οι συνομιλίες γίνονταν πάντα συνθηματικά!

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ενώ κάποιοι εξ αυτών διώκονται ακόμη και για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Ο δικηγόρος της συζύγου του επιχειρηματία, κος Θεόδωρος Μαντάς δήλωσε στο Σταρ ότι η πελάτισσα του είναι αθώα και δεν τους ευνόησε η αναβολή της δίκης!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share