Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής! (video)

Η δυσάρεστη είδηση της ημέρας!

20 Ιουνίου 2018 13:12
Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής! (video)

Μια πολύ άσχημη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αγγελής (φωνή-πλήκτρα) από τη γνωστή ελληνική μπάντα Χωρίς Περιδέραιο «έφυγε» από τη ζωή.

Λίγα λόγια για τους Χωρίς Περιδέραιο

Οι Χωρίς Περιδέραιο ξεκινούν σαν τριμελής μπάντα της Αθήνας στα τέλη του 1983. Ο Νίκος Αγγελής, ο Κώστας Κόλλιας και ο Παντελής Πετρονικολός δημιουργούν τη σύνθεση του γκρουπ. Το συγκρότημα αρχίζει να εμφανίζεται live σε χώρους της Αθήνας χωρίς όμως να εισπράττει κάποια θετική αντίδραση από το κοινό. Αλληγορικοί στίχοι με έντονα στοιχεία πλήκτρων σε ένα συνονθύλευμα synth-pop-electro-punk χαρακτηρίζουν τους Χωρίς Περιδέραιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα στην εξαφάνιση του κτηνοτρόφου: Τελικά δολοφονήθηκε!

Το 1983 κυκλοφορούν το πρώτο 7-ιντσο από την Art Nouveau με τίτλο “Άνωση/Το Χρώμα και το Σχήμα”, το εξώφυλλο του οποίου έχει επιμεληθεί ο εκκεντρικός ζωγράφος Δημήτρης Γέρος. Δύο χρόνια αργότερα, το 1985 ηχογραφούν στο Mustes-Sound Studio εννέα καινούργια τραγούδια τα οποία συνοψίζουν και κυκλοφορούν σε LP την ίδια χρονιά από την Λαιστρυγόνα, ο δίσκος έχει τον τίτλο “Χορός Για Μουσική”. Για την περάτωση αυτής της δουλειάς συμμετέχουν οι μουσικοί Γιάννης Ντρενογιάννης (ex Cpt Nefos και μετά Anti Troppau Council, Libido Blume, Yeah) στην κιθάρα, Γιώργος Δρακόπουλος (Moist Device, Venericna Bolest) στα πλήκτρα και Στέφανος Λαρετζάκης (Moist Device) στα τύμπανα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή ομάδα χάνει την ασυλία σήμερα (20/06) και δίνει 2 υποψήφιους!


Αν και οι Χωρίς Περιδέραιο άντεξαν μονάχα για δύο χρόνια ακόμα και σήμερα οι στίχοι τους αναζητούν καταφύγιο και ανάλυση. Σαν αποτέλεσμα, πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα τους θυμούνται και πιθανώς έχουν κάτι από αυτούς.

Οι Χωρίς Περιδέραιο ήταν:

Νίκος Αγγελής, φωνή-πλήκτρα

Κώστας Κόλλιας, πλήκτρα

Παντελής Πετρονικολός, κιθάρα

Πηγή: el.ozonweb.com

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share